توپک پنیری

طرز تهیه توپک پنیری غذای سریع و خوشمزه

فینگرفودها این روزها یکی از پایه‌های ثابت هر میز پذیرایی هستند. غذاهای بند انگشتی و هیجان انگیزی که با رنگ‌ها و شکل‌های متفاوت خود، شکل دیگری به مهمانی‌ها می‌دهند. یکی از این فینگر فودهای خوشمزه که مخصوص ایتالیا است توپک برنج سوخاری می باشد. اگر می خواهید یک غذای مقوی برای کودکان خود درست کنید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه توپک پنیری خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: آشنایی با غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی و دوران نقاهت بیماری

دستور پخت توپک پنیری

مواد لازم:

  • برنج پخته: ۴ پیمانه
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: ۴ قاشق غذاخوری
  • کالباس: ۲۰۰ گرم
  • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

مواد لازم برای سوخاری کردن:

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • پودر سوخاری: ۱ پیمانه
  • پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار کافی

طرز تهیه توپک پنیری:

  • برای تهیه توپک پنیری ابتدا برنج پخته را داخل یک کاسه مناسب بریزید. جعفری را به صورت ریز خرد کنید و به کاسه بیافزایید. کالباس را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید و اضافه کنید.
  • پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مواد را با دست به خوبی مخلوط کنید، تا کاملا ترکیب و یکدست شوند.
  • برای درست کردن توپک ها، ابتدا دست را با روغن چرب کنید و به اندازه یک نارنگی از مواد بر دارید، سپس با دست مواد را کف دست باز کنید، سپس مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار دهید و آنرا مانند یک توپ جمع کنید.
  • به همین ترتیب تمام مواد را درست کنید و درون یک سینی بچینید. در ادامه سینی حاوی توپک ها را داخل فریزر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید، تا توپک ها نیمه منجمد شوند.
  • پس از اینکه توپک ها را از فریزر خارج کردید، باید مواد سوخاری کردن توپک ها را آماده کنید.
  • برای این منظور آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و جلوی دست قرار دهید.
  • تخم مرغ را با چنگال به خوبی بزنید. حالا یک تابه گود و کوچک روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. به اندازه روغن اضافه کنید تا توپک ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
  • توپک ها را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید، سپس در روغن داغ بیاندازید تا حرارت بالای اجاق گاز سرخ شوند. پس از اینکه توپک ها سرخ شدند روغن اضافی آن را بگیرید و به همراه سس دلخواه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین اجاق گاز ایرانی چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

نکته

  • توپک شما باید آنقدر متراکم و منسجم باشد که داخل روغن باز نشود، اگر به ادویه خاصی علاقه دارید می توانید داخل توپک های برنجی ادویه ها را اضافه کنید.
  • اگر مواد درست و به اندازه تهیه نشود موقع سرخ شدن از هم می پاشد. موقع سرخ کردن حرارت اجاق گاز را کم نکنید.
  • از این مایع می تونید انواع کروکت های ساده رو برای تزیین غذاهای گوشتی یا سبزیجات استفاده کنید.
  • توپک را می توانید با تن ماهی، سبزیجات و سیب زمینی نیز تهیه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email