در این مطلب قصد داریم تا به آموزش طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی و خوشمزه بپردازیم. ته چین یکی از انواع غذاهای کلاسیک و خوشمزه ایرانی است.  بر خلاف تصور که اغلب افراد گمان می‌کنند تنها نوع ته‌چین، ته‌چین مرغ است، ته چین انواع متنوعی دارد. ته چین مرغ، ته‌چین گوشت، ته‌چین مرغ و بادنجان، ته‌چین اسفناج، ته چین ماهی  از انواع ته چین هایی است که در اتمامی شهرهای ایران طبخ می شود. و طرفدارهای زیادی دارد.

ته چین می‌تواند هم در فر و هم روی شعله گاز پخته شود. برای آنکه ته‌دیگ کلفت باشد، ته چین را باید در حرارت ملایم و مدت زمان بیشتری طبخ کرد. در هنگام کشیدن ته چین، بهتر است کمی کره آب شده روی ته‌دیگ داده شود.

دستور پخت ته چین گوشت مجلسی و خوشمزه: