طرز تهیه ترافل شکلاتی یک دسر خوشمزه

ترافل شکلاتی یک دسر محبوب و مشهور در بسیاری از کشورها است. اسم ترافل به خاطر شباهت این شکلات، به یک نوع قارچ گران قیمت که در بعضی نواحی، ایتالیا و فرانسه یافت می‌شود، انتخاب شده است. ترافل شكلاتی جزو کیک و شیرینی می باشد و می توانید به عنوان میان وعده و دسر سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه ترافل شکلاتی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

بیشتز بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

مواد لازم:

  • شکلات خرد شده تلخ یا نیمه شیرین: ۳۴۰ گرم
  • خامه قنادی: ۲۲۷ گرم
  • وانیل: دو قاشق چای خوری
  • پودر اسپرسو: ۷ گرم
  • پودر کاکائو: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه ترافل شکلاتی:

  • شکلات خرد شده را داخل کاسه بریزید. خامه قنادی را روی حرارت اجاق گاز گذاشته و به آرامی داغ کنید. سپس خامه داغ شده را روی شکلات بریزید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید. در ادامه  مخلوط را به آرامی هم زده تا یکدست و یکنواخت گردد و همه شکلات ها آب شوند.
  • وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
  • مخلوط شکلات و خامه را داخل ظرف مسطح که از قبل با کاغذ روغنی یا سلفون پوشانده شده بریزید و داخل یخچال به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه قرار دهید، تا شکلات کمی سرد و قابل شکل دهی باشد.
  • مخلوط شکلات را از یخچال خارج کرده با استفاده از دو دست و یک قاشق غذا خوری شروع به شکل دهی شکلات کنید. ابتدا یک قاشق از مخلوط جدا کرده و  کف یکی از دو دست بگذارید و با دست دیگر آن را به شکل کره در بیاورید.
  • سعی کنید این مرحله را سریع انجام داده در غیر این صورت مخلوط نرم شده و شکل خود را حفظ نمی کند.
  • پس از شکل دهی تمام مخلوط، کره ها را داخل ظرف صاف و مسطح قرارداده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا سرد شوند.
  • پودر کاکائو را داخل کاسه بریزید. ترافل ها را داخل پودر شکلات انداخته و با یک قاشق سطح خارجی آنها را کاملا به پودر کاکائو آغشته نمایید. در این مرحله ترافل شکلاتی آماده هستند و کافی است در ظرفی که برای پذیرایی در نظر گرفته اید با سلیقه بچینید.

بیشتر بخوانید: ویژگی های بهترین اجاق گاز ایرانی چیست؟

نکات :

  •  اگر مایل به استفاده از طعم های دیگر در داخل ترافل شکلاتی هستید، به جای وانیل از این مواد، داخل مخلوط استفاده نمایید.
  • هرچه کیفیت شکلات مورد استفاده در مخلوط بالاتر باشد، نتیجه کار شما ترافل های لذیذتر و خوشمزه تری هستند. پس سعی کنید از شکلات های با کیفیت و خوب استفاده کنید.
  • به علت وجود خامه در مخلوط بهتر است که آنها را بعد از فرم دهی در یخچال نگه دارید و طی ۳ تا ۴ روز مصرف نمایید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email