طرز تهیه بورک سلطنتی

طرز تهیه بورک خوشمزه و لذیذ در فر

آشنایی با طبخ غذاهای سنتی کشورهای دیگر بسیار هیجان انگیز و جالب است . از این رو در این مطلب قصد داریم شما عزیزان علاقمند به هنر آشپزی را با طرز تهیه بورک سلطنتی آشنا نماییم. بورک انواع مختلفی مانند بورک گوشت، بورک سیب زمینی و بورک پنیری دارد. ما در این مطلب بورک سلطنتی ترکیه ای در فر را در نظر گرفته ایم.

بورک  یک غذای ترکیه ای است که از آن به عنوان یک میان وعده و یا شام ساده و راحت مورد استفاده قرار می کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه از خمیر یوفکا و موادی مانند گوشت چرخ کرده، ماست، جعفری، تخم مرغ، روغن مایع و … استفاده می شود.

در حال حاضر آشنایی با غذاهای کشورهای دیگر و چشیدن مزه و طعم آنها مورد استقبال بسیاری از ایرانیان می باشد. برای آشنایی با طرز تهیه این غذا تا پایان همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: مزایای فر برقی

دستور پخت بورک سلطنتی:

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا  ⇐ یک بسته
  • گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ⇐ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی به صورت پخته شده یا نگینی خرد شده ⇐ دو عدد
  • گردو نگینی خرد شده ⇐ یک پیمانه
  • پیاز⇐ دو عدد متوسط
  • جعفری خرد شده ⇐ یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه ⇐ به مقدار مورد نیاز
  • کره ⇐ به مقدار ۵۵ گرم
  • کنجد ⇐ به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ ⇐ یک عدد
  • ماست ⇐ یک پیمانه
  • روغن مایع ⇐ یک پیمانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زبرا رنگی

طرز تهیه بورک سلطنتی خانگی و لذیذ:

ابتدا پیازهایی را که قبلا به صورت نگینی خرد کرده ایم را در روغن تفت می دهیم، به طوری که کاملا طلایی رنگ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوب پخته شده و آب آن گرفته شود. بعد سیب زمینی را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و هم بزنید، در آخر گردو را اضافه کرده و تفت دهید. حال تابه را از روی حرارت برداشته و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط خنک شود.

در مرحله بعد دو لایه از خمیر یوفکا را بردارید و با استفاده از قلموی مخصوص آشپزی داخل آن را به مقداری روغن و ماست آغشته نمایید. سپس از مخلوط گوشتی که در مرحله قبل آن را تهیه کردید، مقداری برداشته و در وسط خمیر یوفکا قرار دهید. حال خمیر یوفکا را رول کرده و لبه ها را به سمت داخل می پیچیم تا مواد داخل آن  به بیرون نریزد.

در مرحله آخر سینی فر را با استفاده از مقداری روغن مایع چرب کرده و رول هاییی را که درست کرده اید را در داخل سینی بچینید و روی آنها را با استفاده از قلمو به زرده تخم مرغ آغشته نمایید.  سپس مقداری کنجد بر روی آنها بپاشید. حال زمان آن است که رول های آماده شده را درون فر که بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید. ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا رول ها خوب پخته شده و طلایی رنگ شود، سپس آن را  از فر خارج کرده و همراه سس میل نمایید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email