بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یکی از خوشمزه ترین پیش غذا های سنتی ایرانی است که خاستگاه اصلی آن مازندران می باشد و ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه بورانی بادمجان را به شما آموزش بدهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم بورانی بادمجان :

ماست پرچرب ← ۱ پیمانه

بادمجان ← ۳ عدد

سیر← ۲ حبه

لیمو ترش ← ۱ عدد

روغن زیتون ← ۳ قاشق سوپ خوری

نمک  ← به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: راهنمای استفاده از فر برقی داتیس

طرز تهیه بورانی بادمجان:

۱.ابتدا سیر را رنده کنید.

۲. بادمجان ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

روی بادمجان ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در فر بماند تا مغز پخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.

اگر قصد دارید روی اجاق گاز بادمجان ها را کبابی کنید کافیست  شعله متوسط  اجاق گازتان را روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید و بادمجان ها را روی آن بگذارید.

۳. با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.

۴. گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌ که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

۵.وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.

برای اینکه بادمجان کبابی زودتر پوست گرفته شود می توانید وقتی که بادمجان ها د اغ هستند آنها را در آب سرد گذاشته و شوک وارد کنید.

۶. بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌ که خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

۷. سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید بهتر است این غذا را سرد میل کنید.

۸. در صورت تمایل  می توانید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: با محصولات داتیس ( اجاق گاز، فر توکار و…) بیشتر آشنا شوید

نکات کلیدی طرز تهیه بورانی بادمجان

– اگر از بوی کباب دودی شده خوشتان نمی آید می توانید بادمجان را بخارپز کنید.
– هر چه میزان بادمجان بیشتر باشد بورانی خوشمزه تری خواهید داشت اما در زیاد کردن مقدار بادمجان زیاده روی نکنید.
– پس از تهیه بورانی بادمجان بهتر است اجازه دهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا کاملا مزه دار شود.
– سعی کنید  از بادمجان قلمی برای تهیه این خوراک استفاده کنید زیرا این بادمجان ها دانه کمتری دارند.

توصیه نهایی: بهترین طریقه پخت بادمجان آب پز کردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده های ضعیف مناسب نیست .

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x