طرز تهیه بلال آب پز خوشمزه با 2 روش

طرز تهیه بلال آب پز خوشمزه به ۲ روش

  در این مقاله به طرز تهیه بلال آب پز خوشمزه به ۲ روش خواهیم پرداخت. بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغذی است که به راحتی درست می شود. بلال آب پز می تواند با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود.با دو روش تهیه بلال آب پز که در این مطلب ارائه شده می توان دو طعم متفاوت را تجربه کرد.

ذرت یکی از غلات سرشار از املاح و مواد معدنی است.  همه قسمت‌های آن از دانه و کاکل ذرت گرفته تا روغن و آرد ذرت مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

بلال آب پز یکی ازمیان وعده‌های خوشمزه ایست که با استفاده از ذرت درست می‌شود. با نوعی سس مخصوص یا به صورت ساده نیز سرو می‌گردد. افراد بسته به ذائقه خود برای مزه دار کردن ذرت از نمک یا شکر استفاده می کنند. بلال را می توان به روش‌های کبابی، گریل، بخارپز و آب پز درست کرد. بلال آب پز از همه ی این روش های پخت سالم تر است. بلال آب پز را با دانه‌های ذرت یا بلال درسته تهیه می‌کنند. این خوراک می تواند به عنوان یک عصرانه مغذی یا شام ساده و سبک مورد استفاده قرار گیرد. روش‌های آب پز کردن بلال را در این مطلب دنبال کنید.

 طرز تهیه بلال آب پز با دو روش

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

بلال آب پز را می‌توانید به یکی از دو روش ارائه شده درست کنید که یکی شور و دیگری شیرین است. اگر تمایلی به خوردن بلال شیرین ندارید می‌توانید، شکر را از دستور دوم حذف کنید. همچنین می‌توانید یک سس کره‌ای خوشمزه درست کرده و از خوردن یک عصرانه دلچسب لذت ببرید.

روش اول

مواد لازم
ذرت 2 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
 

طرز تهیه بلال آب پز:

  1. در یک قابلمه بزرگ که ذرت‌ها در آن جا بگیرد، آب ریخته و روی حرارت به جوش آورید.
  2. پوست ذرت‌ها را از قسمت غلاف بالای آن گرفته و بکشید تا کاملا جدا شوند.
  3. ذرت‌ها را زیر آب سرد بشویید تا قسمت‌های مویی آن جدا شده و تمیز شود.
  4. ذرت‌ها را روی شعله اجاق در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید، آب مجددا به جوش آید.
  5. از زمان جوش آمدن آب، ۷ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت‌ها پخته و نرم شوند.
  6. با یک چنگال پخته شدن ذرت‌ها را تست کنید و اگر نرم شده بودند، از آب جوش خارج کنید.
  7. چوب انتهای ذرت را جدا کرده و ذرت را در بشقاب قرار دهید.
  8. کره را روی سطح ذرت بمالید، بسته به ذائقه خود کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و میل کنید.

نکته: نمک را از ابتدا به ذرت اضافه نکنید، چون باعث سفت شدن دانه‌های ذرت می‌شود.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین فر توکار داتیس

 روش دوم

مواد لازم برای تهیه سس کره‌ای
خامه 3 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
سیر له شده 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1-2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1-2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه بلال آب پز:

  1. کره را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. همین که کره در حال ذوب شدن است، خامه را نیز به آن اضافه کنید.
  2. کره و خامه را خیلی سریع هم بزنید تا یکدست شوند و قبل از به جوش آمدن مخلوط، حرارت را خاموش کنید.
  3. سیر له شده، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. کمی آبلیموی تازه اضافه کرده، سس را بچشید و در صورت تمایل مقدار آبلیمو را بیشتر کنید.
  5. در انتها جعفری خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email