طرز تهیه برنج در فر توکار

طرز تهیه برنج در فر توکار

در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه برنج در فر آشنا کنیم. اگر شما هم با تمامی روش های طرز تهیه برنج آشنا هستید و علاقه مند به امتحان کردن روش های جدید آشپزی هستید و یا این که وقت کمی دارید و دوست دارید در اسرع وقت و بدون هیچ درد سری یک پلوی خوشمزه خانگی داشته باشید پس گروه داتیس راهمراهی کنید. به دلیل اینکه این نوع برنج در فر آماده می شود نیازی به استفاده از شعله اجاق گاز نخواهید داشت.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره پخت و پز با فر

چگونه در فر برنج کته پخت کنیم؟

برای آشنایی با طرز تهیه برنج در فر یا دم کردن برنج سفید و قهوه ای مطابق با هر دستور پختی شما نیاز به یک ظرف مناسب برای این کار خواهید داشت. شما می توانید بدین منظور از ظروف و یا قابلمه های با عمق کم استفاده کنید ولی دقت کنید که بهتر است ظرفی که انتخاب می کنید در دار باشد و اگر فاقد در مناسب می باشد می توانید یک در را با یک فویل و یا پارچه بپوشانید و برای این کار استفاده کنید.

البته لازم به ذکر است قابلمه های شیشه ای یا پیرکس برای این کار مناسبترند چون شما به راحتی می توانید درون آنها را مشاهده کنید. چرا که برای فهمیدن این که برنج دم کشیده یا نه شما مجبور به برداشتن در ظرف هستید که این خود باعث خارج شدن بخار برنج می شود و چنان شما برنج شما دم نکشیده باشد فرآیند پخت آن را به تعویق خواهد انداخت.

بیشتر بخوانید: نحوه تمیز کردن فر

مراحل طرز تهیه برنج در فر

  • برای این کار در ابتدا فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • با ۱ فنجان برنج نپخته که برای ۴ نفر مناسب است، طرز تهیه برنج در فر را شروع می کنیم. به ازای هر فنجان برنج دو لیوان آب کافی خواهد بود و البته نیازی به دو برابر کردن زمان پخت نیست.
  • برنج را با آب سرد بشویید البته نیازی به شستن برنج نیست ولی بهتر است برای حذف نشاسته اضافی موجود روی برنج این کار را انجام دهید و مانع از چسبندگی برنج در هنگام پخت شوید. البته متاسفانه این کار باعث حذف بخشی از مواد مغذی موجود در برنج نیز خواهد شد. توجه داشته باشید که نیازی به شستن برنج قهوه ای نیست.
  • آب را برای جوشیدن بر روی حرارت قرار دهید. نکته ای که در مورد درست کردن برنج کته باید به آن دقت کنید این است که به ازای هر فنجان برنج شما نیاز به ۱ و ۲/۳ فنجان آب خواهید داشت و این در حالی است که در مورد دم کردن برنج قهوه ای این مقدار ۱ و ۳/۴ فنجان آب خواهد بود.
  • ۱/۲ قاشق غذا خوری کره و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید.
  • بعد از جوشیدن آب، برنج را به آن اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه برنج شما باید در ظرف را به سرعت بگذارید و آن را به درون فر انتقال دهید. البته اگر تمایل به استفاده از ظرف دیگری دارید آن را به ظرف مورد نظر منتقل نموده و سپس در فر قرار دهید.
  • برای برنج سفید مدت زمان پخت ۲۵ دقیقه و در مورد برنج قهوه ای حدود یک ساعت خواهد بود.
  • برنج باید به صورت ترد و لطیف باشد نه به شکل خمیر و تمامی آب آن جذب شده باشد. اگر فرآیند پخت کامل نبوده و بدین صورت درنیامده ۲ تا ۴ دقیقه بیشتر آن را در فر قرار دهید.
  • بعد از این که برنج پخت آن را با یک چنگال هم بزنید تا بخارات درون آن خارج شود. این مرحله مهم ترین مرحله از درست کردن برنج کته است چون پخارات درون برنج باعث پخته شدن زیاد از حد برنج شده و آن را نرم تر از حد معمول می کنند.

اگراز لحاظ کیفیت، زیبایی، کارایی، قیمت و… به دنبال فر مناسب هستید ،  پیشنهاد می کنیم قبل از خرید فر از سایت داتیس که شامل انواع متنوع فرهای برقی، فر برقی گازی، مایکروویو و محصولات ست و هم خانواده ، از جمله اجاق گاز، هود و سینک داتیس است؛ دیدن فرمایید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email