طرز تهیه انجیر خشک خانگی در فر

با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی آن را تا مدت ها حفظ کنید. انجیر جایگزین خوبی برای قندی است که همراه چای خورده می شود. بهترین نوع انجیر برای تهیه انجیر خشک مرغوب، انجیر استهبانات است. این انجیر، زرد و خوشرنگ و بسیار شیرین است که پس از خشک شدن شبیه انجیر خشک های بازاری می شود. خشک کردن انجیر در فر آشپزخانه یک روش آسان برای تهیه انجیر خشک خانگی می باشد.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

انجیر خشک خانگی

طرز تهیه انجیر خشک خانگی در فر:

  • برای خشک کردن انجیر در فر، ابتدا فر را از قبل گرم کنید و دمای فر را روی 140 درجه فارنهایت یا 60 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس انجیرها را کاملا با آب بشویید. اجازه بدهید آب انجیرها کشیده شوند. اگر ساقه ی انجیرها بلند بود آن ها را برش بزنید تا ساقه ی کوچکی داشته باشند. انجیرها را روی صفحه ی توری فر قرار بدهید و سپس داخل فر قرار بدهید.
  • درب فر را را کمی باز بگذارید تا رطوبت انجیرها از داخل فر خارج شود زیرا انجیر نباید خیلی داغ و پخته شود و باید خشک شوند.
  • بعد از یک مدت زمان انجیرها را بچرخانید و پشت و رو کنید. به مدت 15 تا 36 ساعت در فر بماند تا حالت چروکیده پیدا کند و شیره ی داخل آن خشک شود.
  • اگر امکان ندارد که فر طولانی مدت روشن باشد می توانید برای 8 ساعت آن را خاموش کنید.

بررسی خواص و مزایای انجیر:

  • انجیر خشک درمان کننده نفخ می‌باشد.
  • انجیر خشک نسبت به انجیر تازه، ۵ برابر بیشتر کالری دارد.
  • انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می‌باشد.
  • سرشار از فیبر هستند.
  • انجیر خشک غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند.
  • انجیر خشک منبع خوب کلسیم.
  • افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن.
  • استروژن های مضر از بدن را دفع می کند.
  • حاوی آنتی اکسیدان های تقویت کننده مربوط به سلامت.
  • انجیر خشک برای کمک به گوارش و هضم.
  • انجیر خشک تنظیم کننده فشار خون.
  • انجیر خشک موثر در از دست دادن وزن.
  • ایمن سازی بدن در برابر سرطان پستان 
  • مناسب برای بیماری های پوستی.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین فر توکار

روش های ذخیره و نگهداری انجیر خشک:

  • انجیر خشک را در ظرفی درب بسته قرار دهید که هوا به آن جریان پیدا نکند. همچنین می توانید آنها را بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید.
  • اگر انجیر خشک به موقع و درست انبار و نگهداری کنید تقریبا 18 تا 24 ماه قابل نگهداری است.
  • دقت داشته باشید که از هر 1300 گرم انجیر تازه تقریبا 400 گرم انجیر خشک بدست می آید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email