طرز تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا

طرز تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا ی متفاوت و خوشمزه

نام دیگر املت ایتالیایی یا فریتاتا می باشد که طرز تهیه آسانی نیز دارد. املت ایتالیایی از انواع  غذاهای خاصی است که مانند پیتزا کاملا با ذائقه ایرانی ها همانگ است. به طور کلی املت غذایی سریع و ساده و ارزان است.  اما ایتالیایی‌ها، مانند فرانسوی‌ ها و اسپانیایی ‌ها و هندی ‌ها، روش خاص خودشان را برای تهیه ‌ی این غذا دارند. اگر اهل آشپزی هستید می ‌توانید با ما همراه شوید که شما را با دستور تهیه ‌ی املت ایتالیایی یا فریتاتا  آشنا کنیم.

دستور پخت املت ایتالیایی یا فریتاتا: 

بیشتر بخوانید: مزایای اجاق گاز رومیزی چیست؟

مواد اولیه املت ایتالیایی یا فریتاتا:

  • قارچ خرد شده⇐ یک پیمانه
  • کدوی خرد شده⇐ یک پیمانه
  • کره یا مارگارین⇐۳ قاشق غذاخوری
  • آب⇐ ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم‌‌مرغ⇐ ۴ عدد
  • نمک ⇐ یک چهارم قاشق چای‌‌خوری
  • فلفل⇐ یک ‌چهارم قاشق چای‌‌خوری
  • پنیر رنده شده موزارلا⇐ نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده⇐ یک عدد
  • جعفری تازه و خرد شده⇐ ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ریحان⇐ نصف قاشق چای‌‌خوری

طرز تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا:

  •  نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را درون تابه ذوب کنید.
  • کدو و قارچ را به داخل تابه تفت دهید که نرم شود.
  • کدو و قارچ را از تابه خارج کنید و گوجه‌ی و جعفری خرد شده را داخل تابه بریزید و روی اجاق گاز تفت دهید.
  • گوجه‌های تفت دیده را را از تابه خارج کنید و یک قاشق دیگر کره یا مارگارین را در همان تابه ذوب کنید.
  • تخم مرغ‌ ها و آب و نمک را به همراه کدو و قارچ‌ و گوجه‌ی تفت داده ‌شده، مقداری پنیر و پودر ریحان را با هم مخلوط کنید.
  • مایه را داخل تابه‌ی داغ بریزید و آن را به‌ صورت یکنواخت پخش کنید و بگذارید بپزد.
  • همزمان تابه‌ی دیگری روی شعله گاز قرار دهید و نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را در آن ذوب کنید.
  • وقتی زیر املت پخته شد و تخم‌ مرغ‌ های روی آن هنوز شل است، تابه‌ی دوم را روی آن قرار دهید. به ‌صورتی‌ که لبه‌ های دو تابه روی هم و دسته ‌های آن‌ ها به‌ صورت موازی قرار گرفته باشد.
  • تابه را با دقت و به ‌سرعت بچرخانید. به‌ صورتی‌ که تابه‌ی رویی در زیر قرار بگیرد که روی املت پخته شود.
  • بعد از دو دقیقه تابه رویی را از تابه‌ی زیر بردارید.
  • املت شما آماده است. می ‌توانید آن را با باقیمانده ‌ی گوجه و جعفری خرد شده و پودر ریحان و اندکی پنیر تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: مزایای فر برقی

نکات مهم:

  • اگر ماهی تابه دو طرفه دارید می توانید از آن استفاده کنید.
  • همچنین می ‌توانید این املت را داخل فر تهیه کنید که مزه ی آن بهتر نیز خواهد بود.
  • در صورت استفاده از فر، حرارت بالا کمی بیشتر از حرارت زیری باشد.
  • پختن املت ایتالیایی یا فریتاتا  در فر به حرارت۲۰۰ درجه و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد.
  • همراه با املت می ‌توان چاشنی ‌های بسیاری خورد. از گوجه فرنگی و خیار شور گرفته تا انواع ترشی‌ و ماست‌. این به ذائقه و تفاوت فرهنگی افراد باز می ‌گردد که همراه با املت چه ‌چیزی بخورند.
  • بهتر است بشقاب غذا را از قبل گرم کنید و املت را درون بشقاب گرم‌شده بریزید.
  •  املت ایتالیایی یا فریتاتا را میتوان همانند کوکوی ایرانی و املت اسپانیایی به‌ صورت سرد هم مصرف کرد.
  • اضافه کردن هر نوع ماده گیاهی یا گوشتی دیگر از کدو و گشنیز گرفته تا بیکن و ژامبون یا انواع سوسیس به املت ایتالیایی پنیری مخصوص اختیاری است.
  • می توانیم مایه املت ایتالیایی را در قالبهای مافین نیز طبخ کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email