طرز تهیه اسپاگتی در فر

طرز تهیه اسپاگتی در فر

اسپاگتی یا ماکارانی از انواع غذاهای همه پسند و محبوب است که می توانید آن را با چاشنی های مختلف در منزل بپزید. این غذا که بسیار مورد توجه کودکان است و البته با توجه به خواص زیاد آن توصیه می شود که هر ماه از آن استفاده شود. یک غذای ایتالیایی است که به صورت سنتی شکل گرفته است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی در فر را برای شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • اسپاگتی:  1 بسته(700 گرم)
  • گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
  • سس گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • پیاز:  1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه:  2 عدد
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم
  • پنیر موزاریلا :  به مقدار لازم

همچنین بخوانید: چرا هود داتیس بخریم؟

طرز تهیه اسپاگتی در فر

ظرفی را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن  بریزید تا به جوش بیاید.بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید و یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا اسپاگتی 7 دقیقه ای  بجوشد.

بعد پاستا را آبکش کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سرخ شود. بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود. 

سس گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن به گوشت و سه لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت پخته شد و آب آن کشیده شد .آماده است.

همچنین بخوانید: علت خاموش شدن فر توکار

نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن مایه گوشت را بریزید.

سپس بقیه اسپاگتی ها را روی مایه گوشت بریزید و روی اسپاگتی ها را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.

ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید  تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email