تهیه کیک مرغ

راحت ترین روش تهیه کیک مرغ خوشمزه

طرز تهیه کیک مرغ برخلاف ظاهر زیبا و چشمگیرش بسیار ساده است. کیک مرغ یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای جشن تولدها تهیه می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. می توانید از آن به عنوان یک فینگرفود نیز در مهمانی های خود استفاده کنید.

 با ما همراه باشید تا با راحت ترین روش تهیه کیک مرغ آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و راحت

مواد لازم:

  • سینه مرغ ⇐۱ عدد
  • خیارشور ⇐۲ عدد
  • متوسط هویج ⇐۱ عدد متوسط
  • جعفری ⇐۵۰ گرم
  • نان تست ⇐۱ بسته
  • پیاز ⇐۱ عدد کوچک
  • سس مایونز⇐ به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه ⇐ به اندازه کافی
  • روغن و زردچوبه⇐ به اندازه کافی

مراحل تهیه کیک مرغ:

مرحله اول:

ابتدا سینه مرغ را داخل یک قابلمه مناسب روی شعله اجاق  قرار می دهیم. سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و سینه مرغ را تفت می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم ، پیاز برای گرفتن طعم زهم گوشت مرغ عالی عمل می کند.

مرحله دوم:

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۲ لیوان آب جوش به سینه مرغ اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت انرا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و  کنار می گذاریم.

مرحله سوم:

در این مرحله  هویج را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه خیارشور ها را نیز به صورت نگینی ریز یا حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم:

یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و سینه مرغ را به همراه نیمی از هویج رنده شده ، خیار شور و نیمی از جعفری خرد شده داخل کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند سپس سس مایونز را اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.

بیشتر بخوانید:آموزش نگهداری از اجاق گاز های مختلف

مرحله پنجم:

در این مرحله باید نان تست را اماده کنیم برای این منظور اطراف نان های تست را با یک کارد تیز جدا می کنیم سپس هر نان تست را به صورت مورب برش می زنیم به صورتی که از هر نان تست دو عدد نان تست مثلثی شکل مانند شکل ظاهری سمبوسه به دست بیاید.

مرحله ششم:

حالا بین هر دو نان تست مثلثی شکل مقدار از مایه کیک مرغ قرار می دهیم و روی مثلث ها را با سس مایونز پوشش می دهیم. برای تزیین روی کیک ها از هویج و جعفری باقیمانده استفاده می کنیم. برای زیبایی بیشتر می توانیم از زیتون و گوجه گیلاسی هم استفاده کنیم.

مرحله هفتم:

پس از اینکه تمام کیک های مرغ آماده شد آنها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا کیک ها مرغ جا بیفتند. کیک های مرغ بهتر است قبل از مصرف حداقل یک ساعت در یخچال بمانند.

یک نکته:

در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت مرغ  در تهیه کیک می توانید از یک گزینه آماده مثل کالباس یا ژامبون مرغ نیز استفاده کنید که طعم بسیار خوبی هم به کیک شما می دهد . علاوه بر این در صورتی که از کالباس استفاده کنید به دلیل حذف شدن مرحله پختن مرغ کیک شما خیلی سریع تر آماده خواهد شد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email