دستور پخت کوکو ماهی خوش طعم و بدون بو

دستور پخت کوکو ماهی خوش طعم و بدون بو

در این مطلب با روش تهیه کوکو ماهی آشنا خواهید شد. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به خاطر طعم و بوی ماهی از خوردن آن اجتناب می‌کنید، توصیه می‌کنیم علاوه بر تغییر در انتخاب نوع ماهی تهیه شده، روش ‌های دیگر پخت ماهی را نیز امتحان کنید. روش پخت کوکو ماهی یکی از این روش‌ هاست.

زمانی که ماهی را به حالت خرد شده به همراه مواد طعم دهنده به صورت کوکو میل کنید، دیگر حتی بوی ناخوشایند بودار ترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید کرد. بنابراین لازم نیست به خاطر طعم و بو آنها از خوردن این پروتئین حیوانی پر خاصیت صرفنظر کنید. در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند کردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار عالی است.

دستور پخت کوکو ماهی خوش طعم و بدون بو

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از فر برقی

مواد لازم برای 4 نفر:

  •  سیب زمینی⇐ 350 گرم
  • فیله هر نوع ماهی دلخواه⇐ 300 گرم
  • پیازچه (خرد شود)⇐4 عدد
  • زنجبیل خرد شده⇐ یک قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده⇐ 2 قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش⇐ 2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن⇐4 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل ⇐ به میزان لازم
  • چند عدد لیمو ترش تازه و چند برگ گشنیز تازه ⇐ برای تزئین

 طرز تهیه کوکو ماهی:

ابتدا سیب زمینی‌ ها را پس از شستن با پوست به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمک بپزید. سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

 فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بلوری بریزید. بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

 وقتی سیب زمینی‌ های آب پز شده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.

روغن را در تابه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله ای درآورید. سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا 3 سانتی‌متر کنید.  بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید. پس از آنکه یک روی کوکو ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. در پایان کوکو ماهی ها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برشهای لیمو ترش تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: راهنمای استفاده از فر برقی داتیس

نکات مهم:

اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید. این ماهی تیغ ریز ندارد و استفاده از آن برای درست کردن کوکو مناسب است.

حرارت گاز را آنقدر زیاد نکنید که تنها روی کوکو سرخ شده و مغز آن خام بماند. این کوکو باید روی شعله متوسط سرخ شود.

برای سالم تر کردن غذا حتما پس از سرخ شدن کوکو ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید. 

اگر نگران وارفتن کوکو ماهی تان هستید، کمی آرد به آن اضافه کنید. یا آب پیازها را بعد از رنده کردن بگیرید و سپس به مواد اولیه بیفزایید.

کوکو ماهی را می توانید همراه با سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده و نان و خیار شور میل کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email