بهترین روش صحیح پخت مرغ

بهترین روش صحیح پخت مرغ چیست؟

در این مقاله با روش صحیح پخت مرغ آشنا می شوید. برای پخت گوشت مرغ روش‌های مختلفی وجود دارد. کبابی کردن، سرخ کردن، بخارپز و آب‌پز کردن مرغ هر کدام روش معمول و رایج پخت مرغ است. اما آیا همه این روش‌ها، روش‌های سالمی هستند؟

مجموعه تولیدی داتیستولید کننده انواع وسایل مهم آشپزخانه، ضمن  آرزوی سلامتی برای تمام کاربران گرامی، توصیه هایی را برای بهترین روش صحیح پخت مرغ دارد. 

با ما همراه باشید تا با با بهترین روش صحیح و سالم پخت مرغ آشنا شوید.

بیشتر بخوانید : ویژگی بهترین اجاق گاز ایرانی چیست؟

روش صحیح پخت مرغ

آب‌پز یا بخارپز کردن:

بهترین روش درست پخت گوشت مرغ، آب‌پز یا بخارپز کردن آن روی حرارت اجاق است. اما باید مراقب باشید مرغ بیش از حد نپزد، چون ممکن است ویتامین‌های گروه B از بین بروند. هرچه برش‌های مرغ کوچک‌تر باشند زودتر مغزپخت می‌شوند. قطعات کوچک تر به زمان کمتری برای پخت نیاز دارند. بهتر است گوشت مرغ حداقل 20 دقیقه در دمای حدود 100 درجه قرار گرفته تا بپزد.

کبابی کردن مرغ روی ذغال:

خیلی از افراد علاقه زیادی به تهیه جوجه کباب روی زغال دارند. آنها به کرات جوجه‌کباب روی زغال  درست می‌کنند که از نظر علمی شیوه طبخ سالمی نیست. گوشت مرغ را نباید روی سوخت‌های فسیلی مانند زغال بپزید. استفاده از شعله گاز و درفر برقی برای پخت بر سایر سوخت‌ها ارجحیت دارد. اصولا توصیه بر این است که گوشت را کبابی نکنید. چون چربی‌هایی که در گوشت و پوست مرغ وجود دارد، می‌سوزد و ترکیبات سرطان‌زا تولید می‌کند.

پخت مرغ در فر برقی:

 یکی از بهترین روش های صحیح پخت مرغ در فر می باشد.

فرهای تمام برقی، اولویت اول متخصصین در این عرصه به شمار می آیند. فرهای تمام برقی معمولی، دارای 3 المنت هستند. فرهای برقی جدیدتر و پیشرفته تر، دارای 4 المنت، جهت تامین حرارت درون فر می باشند. این فرها بدون هیچ گونه اشعه و پرتو مضری و به صورت کاملا حرارتی، دمای فر را بالا می برند و هیچ خطری را، با خود به همراه ندارند.بیشتر سرآشپزهای حرفه ای اعتقاد دارند، که استفاده از فرهای تمام برقی، موجب ترد تر شدن و لذیذ تر شدن غذاهایی مثل پخت مرغ می شود. همچنین به دلیل اینکه در محیط فر برقی  دی اکسید کربن وجود ندارد، در این فرها غذا سالم‌تر و با طعم طبیعی تری پخته می شود.  فن داکت موجود در این فرها، حرارت را به صورت کاملا یکنواخت در داخل فر، پخش می کند و موجب پخت غذا به بهترین شکل ممکن می گردد.

 فرهای برقی با ثابت نگه داشتن دما نیز می‌توانند امکان پخت حرفه‌ای تر مرغ را به وجود آورند. 

بیشتر بخوانید: مزایای فر برقی

سرخ کردن مرغ:

 یکی از رایج ترین روش های پخت مرغ سرخ کردن آن است. مرغ سرخ شده مزه قابل قبول تری دارد و خیلی از افراد نیز علاقه زیادی به سرخ کردن مرغ دارند. ولی شدیدا توصیه می شود که سعی کنید کمتر گوشت مرغ را در روغن سرخ کنید. مصرف روغن و گوشت سرخ کرده  به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. به‌ویژه برای کسانی که مشکل چربی خون دارند. یکی از مهم ترین عوارض سرخ کردن مرغ دچار شدن به بیماری خاموش کبد چرب است.

پخت مرغ در مایکروفر:

برای پخت گوشت مرغ می‌توانید از مایکروفر استفاده کنید. بعضی از افراد نگران این مساله هستند که مبادا اشعه‌ مایکروفر سلامت غذا را به‌مخاطره بیندازد. لازم به ذکر است تا به حال هیچ تحقیق علمی این نکته را تایید نکرده است. بنابراین این روش پخت لا اقل از روش‌های کبابی و سرخ کردن بسیار بهتر و سالم‌تر است. می‌توانید مرغ را در کوتاه‌ترین زمان و به اندازه‌ای که لازم است در مایکروفر بگذارید تا بپزد. فقط کافی است از بالاترین درجه مایکروفر( صد وات) استفاده کنید.تمام نواحی مرغ  ترجیحا در قطعات کوچک تر باید کاملا بپزد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email