طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

اموزش طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

در این مطلب طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی را آموزش میدهیم.هوموس یا به عربی  حُمُّص یک نوع خوراک و غذای عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است وطرفداران زیادی دارد.این غذا از نخود تهیه میشود. بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود و در کنار کاهو و سبزیجات طعم بسیار بهتری پیدا میکند.این غذا اصولا با نان پتا سرو میشود و برای افراد گیاه خوار غذای بسیار مناسبی است.

خواص نخود

نخود گیاهی است که خواص فراوانی دارد و برای سلامتی بدن عالی است. در گذشته از نخود در انواع غذاها استفاده می شد اما متاسفانه امروزه نخود که بسیار مفید و پرانرژی است از سفره ایرانیان در حال حذف شدن است. نخود نوعی بنشن است که سرشار از پروتیین، فیبر و کربو هیدرات ها است.نخود یکی از رایج ترین انواع سبزیجات است و در رژیم غذایی برخی از سالم ترین افراد دنیا گنجانده شده است. نخود بسیار از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، مواد مغذی , ویتامین ب6, منیزیم، اسید فولیک، ویتامین ث، کلسیم، روی، فسفر و پتاسیم را دارد که مزایای بسیاری برای سلامتی دارد.

مواد لازم درطرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

  • نخود پخته شده : 1 فنجان
  • سیر کبابی : 2 تا 3 حبه
  • ارده : 3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش تازه : 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون : به مقدار دلخواه
  • آب : 2 تا 4 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

مرحله اول

در طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی ابتدا بهتر است نخود ها را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شده و نفخ آن ها گرفته شود.نخود ها را به همراه مقدارکمی آب به مدت یک ساعت بپزید بر روی اجاق گاز داتیس تا پخته و نرم شوند و بعد پوست آن ها را جدا کنید.در یک غذا ساز با سرعت بالا بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیری صاف و نرم به دست بیاید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی

مرحله دوم

در مرحله ی بعد ارده، سیر کبابی، آب لیموترش تازه و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه دیگر هم بخورد تا مواد با هم ترکیب شوند.اگر دوست دارید می توانید به آرامی دو قطعه یخ به مواد مخلوط کن اضافه کنید تا بافت نرم تری پیدا کند.

هوموس یا حمص لبنانی شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید، با روغن زیتون، نخود پخته شده، سماق و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

نکاتی در طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

  • نسبت نخود، ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.
  • کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم می توان به هوموس اضافه کرد.
  • یکی از ویژگی های منحصربه فرد ارده آن است که با آب سفت می شود.
  • هوموس جزو پیش غذا ویک غذای سبک میباشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا پانزده دقیقه میباشد.
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود یک ساعت میباشد .
  • هوموس را می توانید در وعده پیش غذا  سرو کنید .

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email