استفاده از فر برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ

استفاده از فر برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ

با استفاده از فر کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه و سالم تهیه کنید. شاید مزه کباب روی ذغال خوشمزه تر باشد، ولی باید بدانید روش تهیه کباب روی ذغال همان قدر هم خطرناک است. مطالعات نشان می‌دهد که برگرها و کباب‌های آبدار بویژه در حالت نیم سوز و ذغالی شده حاوی مواد سرطان‌زا هستند. محققان در توضیح این مطلب می‌گویند: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید، مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزد. وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند ماده سرطان‌زا تولید می‌شود که این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمی‌گردد و برای بدن خطرناک است. لذا متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت، استفاده از فر برقی و تنوری کردن این ماده خوراک است.

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

استفاده از فر برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه

مواد لازم:

گوشت گوساله (چرخ کرده) ⇐۳۵۰ گرم
گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده) ⇐ ۳۵۰ گرم
سینه مرغ ⇐۴ عدد
پیاز ⇐ ۲ عدد
زعفران (دم کرده) ⇐ ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ⇐ یک عدد
آب لیمو ترش (تازه) ⇐ به مقدار لازم
نمک ⇐ به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) ⇐ به مقدار لازم
روغن مایع ⇐ به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: پاسخ به سوالاتی در مورد پخت غذا در فر

روش تهیه کباب کوبیده دو رنگ با استفاده از فر 

  1. پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
  2. گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  3. پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
  5. این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  6. سینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
  7. سپس آنها را به ابعاد کوچک برش دهید.
  8. یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سینه های مرغ را حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
  10. پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید.
  11. مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
  12. این کباب های خوشمزه را در سینی فراز قبل چرب شده بچینید.

  13. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت چهل دقیقه قرار دهید تا بپزند.

با استفاده از فر انواع کباب  و غذا ها را به صورت سالم و رژیمی تهیه کنید و در کنار خانواده با خاطری آسوده لذت ببرید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email