ماهی شکم پر در آون توستر

آیا می توان ماهی شکم پر در آون توستر تهیه کرد؟

پاسخ ما به شما بله می باشد. بله می توانید به راحتی ماهی شکم پر در آون توستر تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پختن ماهی در آون توستر یا فر برقی خوشمزه تر و سالم تر از سرخ کردن آن در روغن روی اجاق گاز است.

در واقع آون توسترها تمام کارهای یک فر برقی را انجام می دهند. تنها تفاوت آون توسترها نسبت به فر برقی در کوچک تر بودن سایزشان است. شما با نصف کردن مواد لازم و استفاده از قالب کوچک تر براین مورد فائق خواهید شد. در طرز تهیه ماهی شکم پر در آون توستر نیز باید از ماهی که اندازه سینی آون توسترتان باشد، استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از ماهی قزل آلا می باشد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین آون توستر ایرانی

دستور پخت ماهی شکم پر در آون توستر

مواد لازم:

  • ماهی قزل آلا (به تعداد نفرات)
  • آبلیمو
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز دو عدد
  • گردو خرد شده
  • جعفری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن مایع
  • زعفران
  • ذرت و زیتون و لیمو: برای تزیین در صورت نیاز

طرز تهیه ماهی شکم پر در آون توستر:

  • ابتدا دو عدد پیاز را خرد کنید.
  • جعفری ها را نیز ریز کنید.
  • پیاز ها را در تابه روی اجاق گاز تفت دهید تا رنگ به صورت طلایی در آید. سپس جعفری ها را به آن اضافه کنید.
  • نمک و فلفل و زرشک و گردو خرد شده را به پیاز جعفری اضافه می کنیم. تفت می‌دهیم تا یکدست شوند.
  • در این مرحله ماهی را مزه دار می‌کنیم. آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران را در یک ظرف ریخته و کالا با هم مخلوط می کنیم و هم میزنیم. مقداری روغن مایع هم به آن اضافه می کنیم . سپس با قلمو کلیه قسمتهای ماهی را هم روی سطح بیرون وهم داخل ماهی مزه دار می‌کنیم.
  • در مرحله بعد مواد داخل شکم ماهی را در داخل ماهی ریخته و به طور یکنواخت در کل شکم ماهی پخش می کنیم. می توانیم شکم ماهی را با نخ بدوزیم و یا باز هم گذاشت و این طبق سلیقه شماست.
  • کف سینی آون توستر را به روغن آغشته می کنیم.  ماهی را درون ظرف قرار می‌دهیم تا برای گذاشتن داخل توستر آماده شود.

بیشتر بخوانید: بهترین ویژگی های آون توستر داتیس

آماده سازی دستگاه برای پخت ماهی شکم پر در آون توستر

  • المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم.  روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم. بهتر است حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنیم تا فضای آون گرم شود.
  • ماهی را در سینی مخصوص آن درون آون توستر می گذاریم.  زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
  • فن گردش هوا را روشن می کنیم تا گرما یکدست به همه جای ماهی برسد و پخت یکنواخت به دست آید. توجه کنید که همه آون توستر های بازار فن گردش هوا ندارند. در غیراینصورت حواستان به نسوختن روی ماهی باشد. می توانید از یک فویل به صورت شل روی ماهی استفاده کنید.
  • بعد از پخت کامل ماهی، المنت پایین را خاموش کرده و المنت بالا را روشن می کنیم. این کار برای این است که می خواهیم روی ماهی را گریل نماییم (سرخ کردن). می‌توانیم سینی را روی طبقه بالاتر قرار داده تا حرارت بیشتری به سطح ماهی برسد. برای حدود۱-۲ دقیقه سطح ماهی را گریل میکنیم( تا جایی که سطح روی آن طلایی شود).

 ماهی شکم پرمان آماده است.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email