گراتن سیب زمینی و قارچ در فر

آموزش طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ در فر

گراتن سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، این غذا به راحتی تهیه می شود و از جمله غذاهای محبوب کودکان نیز محسوب می گردد. گراتن از جمله غذاهای فرانسوی است که در کشورهای دیگر نیز رواج پیدا کرده و به غذاهایی گفته می شود که در ظرف نسوز در فر پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ در فر را ارائه می دهیم که دارای دستور پختی آسان و راحت است. 

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

دستور پخت گراتن سیب زمینی و قارچ در فر

مواد لازم:

  • سیب زمینی : ۵ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • پیاز : یک عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • کره : ۵۰ گرم
  • جعفری تازه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ:

  • برای پخت گراتن سیب زمینی و قارچ، ابتدا پوست سیب زمینی ها را گرفته و سپس آنها را حلقه حلقه نموده و با مقداری آب و ادویه به مدت پانزده دقیقه روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا سیب زمینی ها، آب پز شوند.
  • در این فاصله قارچ، فلفل دلمه ایی و پیاز را خرد نمایید. پیاز را با کمی کره یا روغن تفت دهید و سپس قارچ ها را به آن اضافه کرده و در مرحله آخر فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید. حال ادویه های دلخواه را به آن بیافزایید. اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده نیز به بهبود طعم گراتن کمک می کند.
  • فر را روی 300 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و کف تاپه یا ظرف مناسب گراتن را چرب نموده، سیب زمینی های آب پز را داخل آن بچینید. از مواد آماده شده یک لایه روی آن بریزید. سپس کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و مجددا این کار را تکرار کنید تا مواد شما به پایان برسد. روی آخرین ردیف نیز پنیر پیتزا بریزید و تابه را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا گراتن سیب زمینی و قارچ شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین فر توکار

نکات

  • در صورت تمایل می توانید چند عد فیله مرغ را نگینی خرد کنید، با پیاز تفت دهید و به مواد گراتن اضافه کنید.
  • گراتن مانند سوفله است ولی پر مایه تر که روی آن پنیر رنده شده می ریزند و در فر برشته می شود، که برای فرانسوی ها حکم ته دیگ را دارد.
  • برای آب‌پز كردن سیب‌زمینی آن‌ها را داخل یك قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیب‌زمینی‌ها را كاملا بگیرد. یك قاشق چای‌خوری نمك به آب سیب‌زمینی‌ها اضافه كرده و روی شعله زیاد اجاق گاز آن را به جوش آورید. از زمانی‌كه آب به جوش آمد 20 تا 25 دقیقه صبر كرده، سپس آن را آبكش كنید. همیشه سیب‌زمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email