آموزش طرز تهیه کیک یک تخم مرغی خوشمزه و آسان

آموزش طرز تهیه کیک یک تخم مرغی خوشمزه و آسان

کیک یک تخم مرغی  از انواع کیک بسیار راحت می باشد که می توان بدون هیچ دردسری این کیک را سریع درست کرد. اگر کیک یک تخم مرغی را به روش اصولی درست کنید بافتش مثل کیک ساده اسفنجی نرم و عالی شده و خیلی خوب هم پف خواهد کرد. این کیک پایه مناسبی برای انواع دسرها و چیز کیک ها می تواند باشد. کیک های خانگی برای وعده عصرانه و تغذیه بچه ها بسیار مفید و عالی است.

معمولا بچه ها دوست دارند با شیر کیک بخورند، چه بهتر که از کیک های بازاری استفاده نکنند و خودتان در خانه برای آنه درست کنید که سالم تر هم  باشد. کربوهیدرات ها از مهم ترین منابع انرژی در خیلی از غذا ها هستند. 

به غیر از انرژی که کیک ها به بدن می رسانند، تامین کننده پروتئین بدن نیز هستند. به دلیل وجود شیر و تخم مرغ پروتئین زیادی دارند. همچنین شیر حاوی کلسیم نیز می باشد که برای استخوان و دندان بسیار مفید است. تمام این خصوصیاتی که گفتیم قطعا در کیک خانگی بیشتر یافت میشود. چون از سلامت مواد اولیه آن اطمینان دارید.

نکته خاص در مورد  کیک یک تخم مرغی این است  که بر خلاف کیک ساده فقط یک تخم مرغ نیاز دارد. این دستور در مواقعی که هوس کیک درست کردن به سرتان میزند ولی فقط یک تخم مرغ در منزل دارید بسیار به کارتان خواهد آمد. 

دستور پخت کیک یک تخم مرغی خوشمزه و فوری:

بیشتر بخوانید : تاثیر نوع فر در کیفیت کیک و شیرینی

مواد لازم:

بکینگ پودر⇐ 2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ⇐ 1 عدد

شیر⇐1/5 پیمانه

شکر⇐ 1 پیمانه

روغن⇐ 1/2پیمانه

وانیل⇐ 1/2قاشق مرباخوری

آرد⇐ 2پیمانه

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی:

ابتدا در یک ظرف روغن و شکر را خوب با هم زن هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

حالا آرد را با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید. بعد به صورت نصف نصف، با شیر به مواد قبلی اضافه کنید و کماکان به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله یا از همزن دستی یا دور کند همزن استفاده کنید.

وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند مایع را داخل یک قالب فر که آن را با روغن چرب کرده اید و آرد پاشی کرده اید بریزید و قالب را در داخل فر قرار دهید.

فر را باید از حداقل بیست دقیقه  قبل روشن کرده باشید. – قالب را داخل فری که از قبل روی درجه 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید قرار دهید. تقریبا 45 دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته شود. این زمان بستگی به قالب شما و درجه حرارت فر بستگی دارد.

بعد از طلایی شدن کیک  قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. بعد در یک ظرف زیبا برگردانید و آن را تزئین کنید و برش بزنید.

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی

نکات کلیدی برای پخت کیک یک تخم مرغی

– اگر بخواهید کیک شکلاتی درست کنید، دو قاشق از آرد را برداشته و با پودر کاکائو جایگزین کنید.

– اگر قالب شما تفلون نیست، کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

– برای درست کردن کیک بهتر است از آرد سفید قنادی استفاده کنید.

– سایز قالب را با توجه به میزان مواد کیک انتخاب کنید. مایع کیک باید تا نیمه قالب باشد تا جا برای پف کردن کیک باقی بماند.

– حداقل 20 دقیقه قبل از قرار دادان قالب داخل فر باید آن را روشن کنید تا گرم شود.

– مواد کیک به خصوص تخم مرغ و شیر به دمای محیط رسیده باشند.

– 20 دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه درب فر را باز نکنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email