آموزش طرز تهیه کیک کرامبل سیب

در این مطلب طرز تهیه کیک کرامبل سیب را آموزش میدهیم.حتما شما هم عصر یا بین وعده های غذایی دنبال یه میان وعده  خوشمزه و جذاب هستید. میان وعده ای که هم درست کردن آن آسان باشد وهم تمام مواد اولیه مورد نیاز را آماده داشته باشید.البته که میان وعده های زیادی مثل انواع کیک و شیرینی وجود دارد که میشود آنها را درست کرد، ولی شاید بسیاری از آنها برایتان تکراری شده باشد و دنبال یک عصرانه جدید باشید. امروز می خواهیم طرز تهیه کیک کرامبل سیب را آموزش بدهیم که می توانید آنرا به عنوان عصرانه و دسر هم سرو کنید. دسر کرامبل به دسری گفته میشود که از یک لایه میوه مزه دار شده به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده باشد. بعد از این که این لایه ها روی هم قرار می گیرند، داخل فر قرار داده شده و پخته میشوند. البته در بعضی از دستورها کرامبل سیب رو به صورت سه لایه هم درست می کنند. اما به طور کلی شما برای درست کردن کرامبل سیب به دو لایه از مواد نیاز دارید که البته در دستورهای مختلف کمی مواد اولیه آن ها با هم متفاوت است.

مواد لازم در طرز تهیه کیک کرامبل سیب

  • شکر قهوه‌ای : ¼ پیمانه
  • کره : ۳ و نیم قاشق غذاخوری (در دمای محیط نرم شده باشد)
  • شکر سفید : ¼ پیمانه
  • دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد : ۲/۳ پیمانه
  • آرد : ۱ و ¼ پیمانه
  • دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک : ½ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : ½ قاشق مرباخوری
  • کره آب شده : ۱ قالب ۱۰۰ گرمی
  • شکر قهوه‌ای :  ½ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • سیب نگینی خرد شده : ۲ عدد
  • گردو یا بادام خرد شده : ۱/۲ پیمانه (به دلخواه)
  • وانیل : ¼ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش تازه : ۱ قاشق مرباخوری

آموزش طرز تهیه کیک کرامبل سیب 

  • مرحله اول

در طرز تهیه کیک کرامبل سیب ابتدا فر داتیس را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس لایه رویی کرامبل را درست کنید. کره نرم شده در دمای محیط را با شکر قهوه‌ای، شکر سفید، دارچین و آرد الک شده با هم مخلوط کنید یا یک مایع یکدست و روان که خمیری نشده درست شود.

  • مرحله دوم

توجه کنید برای لایه رویی انواع کیک کرامبل به جای آرد و کره از جو پرک خرد شده یا جو دوسرو کره هم می‌توانید به همین ترتیب استفاده کنید.

  • مرحله سوم

حالا لایه زیرین کرامبل سیب را درست کنید. آرد الک شده، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه کره آب شده، شکر قهوه‌ای، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب با همزن برقی یا دستی هم بزنید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه آش سبزی شیرازی

  • مرحله چهارم

ترکیب آرد را که قبلا درست کرده بود را به این ترکیب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در جهت عقربه‌های ساعت هم بزنید. همین که مخلوط شود کافی است، لازم نیست در این مرحله زیاد هم بزنید. گردو یا بادام خرد شده، سیب نگینی خرد شده و آب لیموترش را هم اضافه کنید و باز هم بزنید.

  • مرحله پنجم

کف قالب فر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. ابتدا لایه زیرین یا همان خمیر کرامبل را بریزید و سپس مواد رویی کرامبل را اضافه کنید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کرامبل بپزد. با نوک چنگال یا خلال دندان میزان پخت را امتحان کنید. 

  • مرحله ششم

 اگر خلال دندان یا چنگال تمیز بیرون آمده کیک کرامبل پخته است اگر نه ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا خوب بپزد. وقتی کرامبل پخت به مدت ۱۰ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کرامبل حسابی طلایی و مقداری هم کریسپی شود. کیک کرامبل سیب شما آماده است

  نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email