آموزش طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی معروف ( چیز کیک ژاپنی )

آموزش طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی معروف ( چیز کیک ژاپنی )

 در این مطلب به آموزش طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی معروف می پردازیم. کیک پنیر ژاپنی از انواع کیک های پنیری سبک و بسیار لطیف می باشد. همانطور که از نامش پیداست دستور این دسر خوشمزه، اولین بار در کشور ژاپن نوشته شده است. این دستور نسبت به کیک پنیری کلاسیک یا همان چیز کیک کلاسیک که تاریخچه ای بسیار زیاد دارد، پدیده ای مدرن محسوب می شود. زیرا این کیک فقط حدود چهل سال عمر دارد. 

کیک پنیر ژاپنی معروف ( چیزکیک ژاپنی )

 بعد از جنگ جهانی دوم نیروهای نظامی آمریکایی مستقر در ژاپن، دسرهای خود را به این کشور آوردند. یکی از این دسرها کیک پنیری نیویورکی بود. سرآشپز های ژاپنی بعد از آشنا شدن با این دستور تهیه، برای تطبیق چیز کیک نیویورکی با ذائقه مردم ژاپن، تغییرات زیادی روی این دسر ایجاد کردند. نتیجه آن تغییرات همین کیک پنیری ژاپنی شد که به مراتب تر از نوع اولیه اش سبک تر و کم کالری تر است. در واقع کیک پنیری ژاپنی معروف بیشتر شبیه کیک زرد صبحانه می باشد.

با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر معروف بین المللی آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: تاثیر نوع فر در کیفیت کیک و شیرینی

مواد لازم کیک پنیر

  •  پنیر خامه ای ⇐ 255 گرم
  • کره ⇐  4 ق غ
  • شیر ⇐ یک سوم فنجان
  • تخم مرغ هم دما با اتاق⇐  6 عدد زرده و سفیده جدا
  • کرم تارتار ⇐  یک چهارم ق چ
  • پودر شکر ⇐ نصف فنجان + یک هشتم فنجان
  • آرد کیک ⇐ یک سوم فنجان + 1 ق چ
  • نشاسته ذرت ⇐ 3 ق غ

طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی نرم و لطیف:

  1.  پنیر خامه و کره و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا کره ذوب شود و پنیر خامه ای با مواد ترکیب شود .
  2. سپس کناری بگذارید تا خنک شوند . اگر هنوز هم تکه های پنیر در مایع مشخص بود با همزن بزنید تا یکدست شود .
  3. زرده تخم مرغ ؛ آرد و نشاسته را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا یکدست شود. فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
  4. سفیده تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه هم بزنید تا حجیم شود سپس کرم تارتار را اضافه کرده مخلوط نمایید .
  5. شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد. در حدی که اگر همزن را خاموش کردید و سرش را بالا آوردید سفیده ها به شکل قله ی تیز برعکس به س همزن بچسبند .
  6. مخلوط پنیر را به سفیده ها اضافه کرده و به آرامی به شکل دورانی با هم مخلوط نمایید . خمیر را داخل قالب کمربندی که چرب کرده اید و با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و رویش را با فویل بپوشانید که موقع پخت قهوه ای نشود .
  7. حتما قالب را از قبل کاملا با فویل عایق بندی کنید . قالب را داخل یک تابه ی بزرگتر در فر گذاشته و تابه را تا نیمه از آب جوش پر کنید.  کیک را به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
  8. بعد از این مدت یک قاشق لای درب فر گذاشته و 10 – 15 دقیقه دیگر به پخت کیک ادامه دهید .
  9. کیک پنیری را به ارامی از ظرف آب خارج کرده و صبر کنید تا دیواره های کیک جمع شده از قالب جدا شوند.  سپس کمربند دور قالب را باز کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود .

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب قدرت در فر برقی و مایکروفر

نکات مهم در پخت کیک پنیر ژاپنی:

یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک ژاپنی نشاسته می باشد. پس لطفاً به هیچ عنوان حذفش نکنید.

یکی از مهم ترین دلایل  پف این کیک به سفیده تخم مرغ بر می گردد. پس مطمئن باشد که خوب سفیده تخم مرغ رو  هم زدید.

توصیه می شود برای این که کیک ترک بر ندارد، از سینی آب داغ در کف قالب  داخل فر استفاده کنید, 

برای این که چیز کیک ژاپنی بعد پخت پفش را از دست ندهد و پفش نخوابد، بعد از این که کیک پخت از داخل فر بلافاصله بیرون نیارید. فقط فر را خاموش کرده و درب فر را باز کنید. اجازه دهید تا کیک به مدت 10 دقیقه داخل فر بماند و بعد بیرون بیاورید, توجه داشته باشید که نباید بیشتر از ١٠ دقیقه  کیک را داخل فر بگزارید. زیرا در این صورت چیز کیک ژاپنی یا کیک پنیر ژاپنی تان بسیار مرطوب و خیس خواهد شد و کیفیت اصلی خود را از دست می دهد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email