یک خیس کاراملی

آموزش طرز تهیه کیک خیس کاراملی باطعمی متفاوت و خوشمزه

در این مقاله شما را با طرز تهیه کیک خیس کاراملی آشنا خواهیم کرد. چنانچه شما هم به پخت انواع کیک  علاقمند هستید، توصیه می کنیم از پخت این کیک متفاوت و خوش طعم غافل نشوید. کیک خیس کاراملی طعم و مزه متفاوتی دارد.

 درست است که کیک زنجبیلی، کیک دارچینی، کیک باقلوا و کیک شکلاتی همگی طعمی متفاوت و بی نظیر دارند.  ولی کیک خیس کاراملی مزه ای کاملا جدیدتر و متفاوت تری دارد. این نوع کیک ها برای مناسبت های خاص و پذیرایی از مهمان هایتان بسیار مناسب هستند . بدین منظور برای آشنایی با دستور تهیه کیک خیس کاراملی تا پایان مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت کیک خیس کاراملی

بیشتر بخوانید: مقایسه مایکروفر، مایکروویو، فربرقی، توستر، سولاردام

مواد لازم:

شكر⇐ یك پیمانه سرخالی

شیر⇐ یك پیمانه

روغن مایع⇐ یك پیمانه سر خالی

پودر كرم كارامل ⇐ یك عدد

تخم مرغ ⇐ سه عدد

وانیل ⇐ نصف ق چ

آرد ⇐ یك و نیم پیمانه

بكینگ پودر⇐ یك ق غ

طرز تهیه کیک خیس کاراملی:

قبل از شروع کار ابتدا فر تان را در دمای ١٨٠درجه گرم کنید. سپس  شكر، شیر و روغن مایع را  باهمزن  حدود یک دقیقه خوب میزنیم.

بعد پودر كارامل را اضافه كرده و یك دقیقه ی دیگر میزنیم. حالا از این مواد یك پیمانه برداشته و برای روی کیک  با عنوان سس کاراملی  كنار میگذاریم.

حالا تخم مرغ هارا یکی یکی به مواد اضافه کرده و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم میزنیم.

در آخر وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط میکنیم. حالا آرد و بكینگ پودر را كه از قبل سه بار الك كرده ایم را اضافه و با لیسك هم میزنیم.

در این مرحله  مایه كیك را  داخل قالب چرب شده میریزیم. قالب را داخل فر که از قبل گرم شده و با دمای ١٨٠ درجه به مدت ٣٥تا٤٠دقیقه می گذاریم.  بعد از پخت کیک  اجازه میدهیم کمی رو به خنکی برود. سپس از قالب خارج كرده و برش میزنیم. با یک خلال سوراخ هایی در آن ایجاد کرده و سس کارامل مان را که کتار گداشته بودیم،کم کم  روی آن می ریزیم تا به خورد کیک برود. اجازه دهید کیک تان یک ساعتی به همان حالت بماند تامزه ی عالی تری پیدا کند. 

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

نکات تهیه کیک خیس کاراملی:

  1. پیمانه ای که در این دستور تهیه  کیک استفاده شده یک لیوان دسته دار فرانسوی می باشد.
  2. دقت کنید که قالب را در طبقه وسط فر قرار بگیرد.
  3. فر را 30 دقیقه قبل از استفاده با دمای 180 درجه روشن کنید.
  4. آردی که در مرحله پنجم اضافه می کنید را باید در یک جهت  با لیسک هم بزنید تا پف آن نخوابد.
  5.  به هیچ عنوان در 30 دقیقه اول پخت درب فر را باز نکنید.
  6. بعد از گذشت 30 دقیقه می توانید به وسیله یک خلال دندان چوبی از پختن کیک اطمینان پیدا کنید.  یعنی اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.
  7. با پودر پسته و پودر نارگیل کیک را تزیین کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email