https://datees.ir/product_type/%d9%81%d8%b1-%d8%aa%d9%88%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d9%82%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%aa%db%8c%d8%b3-%d9%85%d8%af%d9%84-df-695/

آموزش طرز تهیه کیک انار خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدا

با توجه شب های طولانی فصل پاییز نزدیک شدن به شب یلدا نزدیک تجربه تهیه کیک انار خالی از لطف نخواهد بود. هم با چند بار تهیه کیک انار برای شب یلدا در تهیه آن حرفه ای تر خواهید بود و هم لحظات شاد و به یادماندنی را در کنار عزیزان تان سپری خواهید کرد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک انار خوشمزه و شیک بیشتر آشنا شوید.

دستور تهیه کیک انار خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدا

بیشتر بخوانید تفاوت فر برقی و گازی

مواد لازم:

انار دانه شده⇐ 500 گرم
آرد⇐ 300 گرم
خامه‌ زده شده⇐ یک پیمانه
شکر⇐ یک پیمانه
آب انار⇐ سه چهارم پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد)⇐ سه چهارم پیمانه
پودر قند⇐ یک چهارم پیمانه
رب انار⇐ دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ ⇐ سه عدد
بکینگ پودر⇐ یک قاشق مرباخوری
وانیل⇐ یک چهارم قاشق چایخوری
نمک⇐ کمی

طرز تهیه کیک انار:

مرحله اول:

 قبل از هر کاری ابتدا فر را از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن کنید. در ظرفی بزرگ، آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر ریخته و خوب مخلوط و الک کنید.

مرحله دوم:

در ظرفی جداگانه، کره را به همراه شکر ریخته و با هم زن برقی، خوب هم بزنید تا به شکل کرمی با رنگ روشن درآید. در این مرحله، تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم. تا حالتی کش دار به دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی چه می باشد؟

مرحله سوم تهیه کیک:

نصف آرد را به همراه نیمی از آب انار، به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.  سپس نیمی دیگر از آرد و آب انار را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله قالب مناسبی که برای کیک انار تان انتخاب کرده اید را کاملا با کره، چرب کنید. خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر قرار ‌دهید.

مرحله پنجم

در این فاصله، خامه را به همراه پودر قند و رب انار، در ظرفی ریخته و با هم زن برقی، خوب هم زده تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم 

بعد از 40 دقیقه کیک  انار تان را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را از عرض، با چاقویی تیز، به دو نیم تقسیم ‌کنید.

مرحله هفتم

نیمی از خامه‌ی آماده شده را روی طبقه‌ی اول کیک ریخته و خوب پخش ‌کنید. نیمی از دانه‌های انار را روی خامه بریزید. بعد  طبقه‌ی دوم کیک را روی آن قرار داده و روی آن را با بقیه خامه حسابی پوشانده  و با دانه‌ های انار، به دلخواه تزیین کنید.

دقت کنید که باید حتما کیک تا هنگام سرو، داخل یخچال نگهداری ‌شود.

توصیه برای تهیه کیک انار:

می توانید برای لایه رویی از انار دون شده و ژله انار استفاده کنید. که در این صورت کیک انار تان شکل و رنگ و مزه ی متفاوت تری را خواهد داشت.

برای این کار از این مقدار انار دون شده ⇐ 1 کاسه(به مقدار دلخواه) + ژله ی انار ⇐ 1 بسته(یا توت فرنگی) استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email