کیک اسفناج رژیمی

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج رژیمی در فر

کیک اسفناج رژیمی یکی از انواع کیک های فوق العاده خوشمزه ای است که طعم آن کاملا با اسفناج متفاوت است. کیک اسفناج راه جالبی برای غافلگیر کردن بچه ها و اعضای خانواده می باشد. امتحان تهیه کیک با سبزیجات مخفی  تجربه خوبی خواهد بود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و سالم  را آموزش خواهیم داد.

دستور پخت کیک اسفناج رژیمی خوشمزه و سالم

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب برای فر برقی و مایکروفر

مواد لازم کیک اسفناج
تخم مرغ 3 عدد
برگ اسفناج بدون ساقه یک پیمانه پر
شکر 1 پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید سه صفر 2 پیمانه
بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 

مراحل تهیه کیک اسفناج رژیمی

مرحله اول:

ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. برای شروع اسفناج ها را خرد می کنیم و در پیمانه می ریزیم و آن ها را با دست فشرده می کنیم تا یک پیمانه پر، برگ اسفناج داشته باشیم.

مرحله دوم:

 سپس یک پیمانه اسفناج را به وسیله میکسر همراه روغن مایع و آبلیمو ترش پوره می کنیم و اسفناج های پوره شده را کنار می گذاریم. همچنین آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و 3 مرتبه آن را الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم:

در این مرحله تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مایه کرم رنگ و روشن تبدیل شود. سپس مخلوط پوره اسفناج را اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم تا مخلوط یکنواختی داشته باشیم.

مرحله چهارم:

 بعد از اضافه کردن مخلوط پوره اسفناج ، مخلوط آرد را به آرامی و در 3 مرحله اضافه می کنیم. به آرامی هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند و مایه کیک یکنواخت و یکدستی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: تاثیر نوع فر در کیفیت کیک و شیرینی

مرحله پنجم:

 بعد از آماده کردن مایه کیک اسفناج، اکنون کف قالبی که برای پخت در نظر گرفته اید کمی چرب می کنیم و کاغذ روغنی می اندازیم. پس از آن مایه کیک را به آرامی داخل قالب می ریزیم و به مدت تقریبا 45 تا 60 دقیقه داخل فر گرم شده می گذاریم تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک می توانید خلال دندان را داخل کیک فرو ببیرید و اگر خلال دندان تمییز خارج شد یعنی اینکه کیک اسفناج شما کاملا پخته است.

مرحله ششم:

 بعد از اینکه کیک اسفناج به خوبی پخت آن را از فر خارج می کنیم و بعد از کمی خنک شدن از قالب در می آوریم و روی آن را با خامه فرم گرفته و دانه های انار تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک خوشمزه و خاص لذت ببرید.

نکته های مهم تهیه کیک:

  • همیشه اندازه کردن مواد با ترازوی دیجیتالی و استفاده از مقیاس گرم بسیار دقیق‌تر است.  نتیجه بهتری نیز دارد.  اما اگر به ترازوی دیجیتالی دسترسی ندارید می‌توانید از پیمانه استفاده کنید.
  • برای بهتر پوره شدن اسفناج می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
  • بعد از اینکه آرد را به خمیر اضافه کردید آن را زیاد هم نزنید. فقط کافی است که آرد با سایر مواد مخلوط شود و تکه‌های آن در خمیر باقی نماند.
  • اگر رژیمی دارید که نمی‌خواهید از تخم‌مرغ استفاده کنید و یا می‌خواهید کیکی درست کنید که وگان باشد سه قاشق غذاخوری تخم کتان را با سه قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و اجازه بدهید ده دقیقه بماند. حالا می‌توانید آن را جایگزین تخم‌مرغ در رسپی کنید.
  • به همین ترتیب می‌توانید کره را با مارگارین و شیر معمولی را با شیر بادام جایگزین کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email