آموزش طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه ومجلسی در فر و بدون فر

آموزش طرز تهیه کوکو کدو سبز در فر و بدون فر

 طرز تهیه کوکو بسیار راحت است. کوکو ها را به صورت گرم  در حالت سرد هم خوشمزه و لذیذ هستند. کوکو کدو  نیز از این امر مستثنی نیست. کوکو کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است. این کوکو علاوه بر اینکه یک غذای فوری و سبک است فواید زیادی نیز برای بدن دارد. کدو سبز کالری بسیار پایینی دارد و به همین دلیل این غذا برای شام بسیار مناسب است. این کوکو را به روش‌های مختلفی درست می‌کنند که  در ادامه با رایج‌ترین روش طبخ آنها آشنا خواهید شد:

طرز تهیه کوکو کدو سبز حرفه ای و مجلسی 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مقابله با کرونا

مواد لازم:

کدو سبز⇐ ۳ عدد

آرد گندم⇐ ۱ قاشق غذاخوری

آویشن⇐ مقداری کمی

پیازچه⇐ ۳ عدد

تخم مرغ⇐ ۳ عدد

نمک و فلفل سیاه⇐ به اندازه کافی

زردچوبه و روغن ⇐ به اندازه کافی

طرز تهیه کوکو کدو سبز در فر:

مرحله اول:

قبل از هر کاری فر آشپزخانه تان را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدو را پس از شستن و خشک کردن، با پوست رنده کنید و مقداری نمک روی آن بریزید. ۵ الی ۶ دقیقه صبر کنید تا آب موجود در کدوی رنده شده خارج شود. سپس آن را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آب اضافی کدو را دور ریخته و کدوی رنده شده را در کاسه‌ای بریزید.

مرحله دوم:

پیازچه را به صورت نگینی خرد کرده و سپس به کدوی رنده شده اضافه کنید.
تخم مرغ‌ها را در کاسه دیگری شکسته، آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آن را به مخلوط کدو سبز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون را به مایه کوکو اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم:

سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن پهن کنید. سینی را به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوکو کدو سبز پخته و آماده مصرف شود.

مرحله آخر:

قبل از خارج کردن کوکو از فر، چک کنید که وسط کوکو کاملا پخته شده باشد.  پس از خارج کردن سینی از فر چند دقیقه صبر کنید تا کوکو کمی سرد شود، سپس آن را برش زده و در ظرف سرو بکشید.

بیشتر بخوانید: عوامل تعیین کننده قیمت اجاق گاز

طرز تهیه کوکو کدو سبز در تابه روی اجاق گاز

مرحله اول:

در این روش نیز ابتدا کدوهای سبز را بشویید. سپس با یک دستمال تمیز خشک کنید. در مرحله بعد یک کاسه مناسب انتخاب کنید و کدو سبزها را با پوست داخل کاسه رنده کنید. حالا کمی نمک روی کدو سبزهای رنده شده بپاشید. حدود ده دقیقه صبر کنید تا آب موجود در کدو سبزها خارج شود سپس آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی شان خارج شود. آب اضافی کدو سبزها را دور بریزید سپس پیازچه ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم:

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه دیگر بشکنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید به طوری که آرد گلوله نشود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آویشن به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله سوم:

در مرحله بعدی مخلوط تخم مرغ و آرد را به کاسه حاوی کدو سبز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و مایه کوکو کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم:

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو بردارید. به آن شکل دهید سپس داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود سپس به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سور کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email