آموزش طرز تهیه کوکو تره تبریزی

در این مطلب طرز تهیه کوکو تره تبریزی را آموزش میدهیم.کوکو تره تبریزی یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین کوکوهایی است که بسیار راحت تهیه میشود. روش تهیه این کوکو تقریبا شبیه به کوکو سبزی هست ولی طعم تندتر و هیجان انگیزتری دارد. این کوکو به کوکو سبزی تبریزی یا کوکو تره تبریز هم معروف است که اسفناج و پیازچه هم میتوان به آن اضافه کرد.اگر در تهیه این کوکوی خوشمزه به جای استفاده از تره اهلی از تره کوهی استفاده کنید کوکوی شما چندین برابر خوشمزه تر خواهد شد و خواص آن هم نیز بیشتر خواهد بود.

مواد لازم در طرز تهیه کوکوتره تبریزی

  • تره : 500 گرم
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • سبزی دلمه : 1قاشق غذا خوری
  • روغن مایع : مقدار کافی
  • پیازچه : 100 گرم
  • زرشک : دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو تره تبریزی

  • مرحله اول

در طرز تهیه کوکو تره تبریزی در ابتدا سراغ ماده اصلی این کوکو همانطور که از نام آن پیداست یعنی تره می رویم و در ابتدای کار 500 گرم تره را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم و چند بار آن را می شوریم و ضد عفونی میکنیم. سپس تره را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آب اضافی آن به خوبی گرفته شود.

  • مرحله دوم

سپس در این مرحله تره شسته شده را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو و یا ساطور آن را به صورت خیلی خیلی ریز خرد می کنیم. و تره خرد شده را داخل یک کاسه می ریزیم.سپس 100 گرم پیازچه را نیز با اب می شوریم و آنها را به صورت خیلی ریز با چاقو خرد می کنیم و به کاسه حاوی تره خرد شده اضافه می کنیم ( اضافه کردن پیازچه به کوکوی تره طعم تند تری می دهد اما اختیاری است و می توان ان را حذف کرد).

  • مرحله سوم

در این مرحله به تره های خرد شده  و پیازچه های خرد شده داخل کاسه نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم اضافه می کنیم و ادویه ها را با تره های خرد شده  و پیازچه ها مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه شکر پلو شیرازی

  • مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه کوکو تره تبریزی 2 قاشق غذاخوری زرشک را که قبلا نیم ساعت در آب خیسانده بودیم به مواد داخل کاسه ( پیازچه و تره خرد شده) اضافه می کنیم( اضافه کردن زرشک اختیاری است اما کوکو را خوشمزه تر می کند اگر خواستید میتوانید مقداری گردو هم اضافه کنید).

  • مرحله پنجم

سپس 3 عدد تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه می شکنیم و با چنگال زرده و سفیده ان را خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس زرده و سفیده همزده را به کاسه حاوی تره و پیازچه خرد شده اضافه می کنیم و با مواد قاطی می کنیم.اکنون مایه کوکوی ما آماده است.

  • مرحله ششم

سپس در این مرحله داخل یک ماهی تابه کمی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی شعله اجاق گاز داتیس می گذاریم و وقتی روغن خوب داغ شد مواد کوکوی تره را داخل تابه می ریزیم و تابه را کمی تکان می دهیم تا مایه کوکو تره در همه جای تابه بطور یکنواخت پخش شود و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تا یک طرف کوکوی تره خوب سرخ شود. وقتی یک سمت کوکو پخت کوکو را بر می گردانیم و کوکوی تره را ازطرف  دیگر نیز خوب در تابه سرخ می کنیم .

  • مرحله هفتم

وقتی کوکوی تره تبریزی ما پخت آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم و همراه با گوجه فرنگی و سالاد شیرازی و نان برای شام و یا همراه سبزی پلو برای ناهار میل می کنیم.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email