آموزش طرز تهیه کورن داگ پنیری

در این مطلب طرز تهیه کورن داگ پنیری را آموزش میدهیم.کورن داگ معمولاً به‌عنوان فست فود و یا یکی از خوراکی‌هایی که در کنار خیابان فروخته می‌شود عرضه می‌شود. برخی دستفروشان یا رستوران‌ها کورن داگ‌های خود را درست پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او تحویل می‌دهند. این محصول همچنین به‌صورت منجمد در تقریباً تمامی سوپرمارکت‌های آمریکای شمالی فروخته می‌شود. کورن داگ را می‌توان به‌صورت ساده و یا همراه با چاشنی‌های گوناگونی همچون سس کچاپ، خردل و مایونز میل نمود.گرچه اختلاف نظرهایی دربارهٔ منشأ دقیق کورن داگ وجود دارد اما حضور این خوردنی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ 1920 باز می‌گردد و در دههٔ 1940 به یکی از خوراکی‌های محبوب در سراسر آن کشور بدل شد.

مواد لازم در طرز تهیه کورن داگ پنیری

  • آرد ذرت : یک فنجان
  • آرد : یک فنجان
  • تخم مرغ : دو عدد
  • بکینگ پودر : چهار قاشق چای خوری
  • هات داگ : چهار عدد یا بیشتر
  • پنیر چدار : چهار عدد یا بیشتر
  • پنیر گودا : چهار عدد یا بیشتر
  • پنیر ورقه ای : به تعداد سوسیس ها
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • انواع سس : به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه کورن داگ پنیری

  • مرحله اول

در طرز تهیه کورن داگ پنیری ابتدا آرد ذرت و آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.سپس همه را باهم الک میکنیم اگر سه مرتبه الک کنید بهتر است.

  • مرحله دوم

تخم مرغ را جدا گانه وتک تک در ظرفی می شکنیم و به مواد خشکمان اضافه می کنیم.شیر را به مواد اضافه می کنیم. اگر خواستید بجای استفاده از شیر در این دستور می توانید از آب استفاده کنید.

  • مرحله سوم

مواد را با همزن برقی یا دستی هم می زنیم. تا خمیری که بدست می آید یکدست شود و در آن آرد خشک دیده نشود تا هنگام سرخ کردن یکدست شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه پیتزا قیفی

  • مرحله چهارم

سیخ های چوبی را در سوسیس های هات داگ فرو می کنیم .میتوانید یک لایه پنیر ورقه ای دور سوسیس ها بپیچید و بعد آن ها را در خمیر فرو ببرید و بچرخانید تا کاملا به خمیر آغشته شود. برای راحت شدن کار خمیر را از ابتدا در ظرفی با عمق زیاد تهیه می کنیم تا وقتی سوسیس ها را در آن انداختیم به خوبی و راحت آغشته شوند.

  • مرحله پنجم

ماهیتابه را روی اجاق گاز داتیس می گذاریم و در آن روغن سرخ کردنی می ریزیم. وقتی روغن خوب گرم شد سوسیس ها را به محض زدن در خمیر، داخل روغن می اندازیم تا سرخ شود. بقیه سوسیس ها را هم به این شکل در خمیر زده و سرخ می کنیم.

  • مرحله ششم

هر سوسیسی که سرخ شد از ماهیتابه بر می داریم و روی پارچه تمیز یا حوله کاغذی می چینیم تا روغن اضافه سوسیس ها به خوبی گرفته شود.

  • مرحله هفتم

حالا پنیر چدار یا پنیر گودا را به اندازه ای که بشود سیخ چوبی را در آن فرو برد برش می زنیم و سیخ ها را در آن ها فرو می بریم.همانند سوسیس ها همان مراحل قبل را طی میکنیم. بهتر است روغن ماهیتابه را عوض کنید.

کورن داگ پنیری ما آماده است .بهتر است آنرا داغ سرو کنید .اگر دوست داشتید میتوانید از سیب زمینی سرخ شده در کنار غذا استفاده کنید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email