https://datees.ir/product_type/dge-250/

آموزش طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کمپوت هلو را که یک میوه ی تابستونی لذیذ است را به شما آموزش دهیم. این کمپوت خوشمزه کمپوت هلو طرز تهیه  آسانی دارد. بر خلاف تصور عده ای که فکر می کنن کمپوت فقط برای بیمارها استفاده میشود، میتوان کمپوت هلو را به عنوان یک میان وعده ی خوشمزه و یه عصرانه ی مقوی نوش جان کرد.

اگر به دنبال یک میان وعده و دسر برای بچه ها هستید ما کمپوت هلو را به شما پیشنهاد می‌کنیم. می‌توانید کمپوت هلو را درست کرده و داخل یخچال بگذارید و هر زمان خواستید مقداری از آن را نوش جان کنید. البته درست است که طرز تهیه کمپوت هلو مثل اغلب کمپوت های دیگه آسان و نیاز به مواد اولیه ی زیادی ندارد. ولی کمی فوت کوزه گری دارد . با ما همراه باشید تا بتوانید کمپوت هلو را به بهترین شکل با بهترین کیفیت درست کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

دستور تهیه کمپوت هلو خانگی:

بیشتر بخوانید: بهترین محل قرار گیری اجاق گاز رومیزی در آشپزخانه کجاست؟

مواد لازم کمپوت هلو: 

برای هر شیشه کمپوت هلو:

    • هلو ⇐ 2-3 عدد
    • شکر ⇐ 1 استکان
    • آب جوش ⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی:

هلوها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس آن ها را پوست بکنید و تکه تکه کنید.

شیشه ها را از قبل خوب بشویید و با دستمال خشک کنید.

هلوهای خرد شده را داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید. سپس شکر را به آن ها اضافه کنید و روی آن آب جوش بریزید. به طوری که تا لب شیشه از آب پر شود و روی هلوها را بپوشاند.

 درب شیشه ها را محکم ببندید و شیشه های هلو را آرام تکان دهید و زیر و رو کنید تا شکر در آب جوش حل شود.

داخل قابلمه مقداری آب بریزید. شیشه ها را به صورت صاف و عمودی داخل قابلمه قرار دهید. آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که تا نصف قد شیشه ها بالا بیاید.

 شیشه ها را داخل آب روی حرارت متوسط  اجاق قرار دهید تا به صورت غیر مستقیم جوشانده شوند. بعد از آن که آب داخل قابلمه به جوش آمد، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای آماده شدن کمپوت های داخل شیشه زمان دهید تا کاملا بجوشند و روی شعله متوسط اجاق حرارت ببینند.

 شیشه ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید. به صورت سر و ته در سایه و جای خنک قرار دهید تا هوای داخل شیشه ها خارج شود. اجازه دهید کمپوت ها کاملا خنک شوند. سپس آن ها را به همان صورت وارونه و برعکس داخل یخچال قرار دهید تا هوا داخل شیشه ها نفوذ نکند.

بعد از ۷ روز، کمپوت هلو آماده است. می توانید آن را به عنوان میان وعده و عصرانه به همراه بستنی نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دو مدل شیرینی زنجبیلی و خواص زنجبیل

نکات کلیدی طرز تهیه کمپوت هلو:

– برای درست کردن کمپوت هلو حتما از شیشه های درب فلزی (درب آهنی) استفاده کنید.

– برای آن که بتوانید هلو را به آسان ترین شکل از هسته جدا و خرد کنید، بعد از پوست کندن هلو، با چاقو دور تا دور هلو را برش بزنید تا هلو نصف شود. سپس دو سمت هلو را با دست بگیرید و آرام بپیچانید تا از هسته جدا شوند. حالا می توانید هلوها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.

– اگر پوست هلو سفت بود و ضخیم کنده می شد، هلوها را به مدت ۱ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سریعا داخل آب سرد فرو کنید. با این روش پوست هلو به راحتی کنده می شود.

– حتما از هلوهای سالم، بدون زدگی و له شدگی برای درست کردن کمپوت هلو استفاده کنید.

– دقت کنید که شیشه را لبریز و از هلو و یا آب نکنید. سر شیشه های کمپوت را کمی خالی بگذارید.

– هلوها را به شکل تکه های درشت خرد کنید تا بعد از پخته شدن له نشوند. هر هلو را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل شیشه بریزید.

– کمپوت هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.

– به دلخواه می توانید کمی گلاب نیز به کمپوت هلو اضافه کنید.

– اگر این مقدار شکر برای ذائقه ی شما زیاد شیرین است، می توانید شکر کمتری به کمپوت اضافه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email