طرز تهیه کراکت گوشت

آموزش طرز تهیه کراکت گوشت آسان و لذیذ

کراکت گوشت یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و پر طرفداری است که طرز تهیه آسانی دارد. کراکت گوشت سرشار از ویتامین و پروتئین است و طعم فوق العاده ای دارد. کراکت ها را می توان در انواع مختلفی درست کرد. از جمله کراکت سیب زمینی، کراکت مرغ و کراکت گوشت چرخ‌کرده با برنج پخته و …

به هر حال اگر با طرز تهیه کراکت گوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی، مواد لازم و طرز تهیه کراکت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به را حتی در منزل این کراکت گوشت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

دستور پخت کراکت گوشت:

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر روی اجاق

آموزش طرز تهیه کراکت گوشت

مواد لازم

گوشت پخته شده ⇐ 300 گرم

پیاز⇐1 عدد

کره ⇐ 50 گرم

آرد ⇐ 2 پیمانه

آب گوشت ⇐ 2 پیمانه

جعفری تازه و خرد شده ⇐1 پیمانه

تخم مرغ ⇐2 عدد

پودر نان یا برد کرامپ ⇐ 2 پیمانه

نمک و فلفل ⇐ به میزان لازم

طرز تهیه کراکت گوشت

مرحله اول:

برای شروع، ⁣ابتدا گوشت را با مقداری آب و کمی نمک در یک قابلمه روی حرارت اجاق می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت، آن را با دست کاملا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید آن را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید.

بیشتر بخوانید: مزایای اجاق گاز رومیزی

مرحله دوم

سپس در ⁣یک تابه پیاز ریز خرد شده را با مقداری کره تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. بعد یک پیمانه آرد را به تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بعد از تفت دادن آرد، آب گوشت را هم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه گوشت ریش ریش شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم.  خوب هم می زنیم تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در انتها، مواد به دست آمده باید کمی خشک و قابل فرم دادن در دست شود. شعله اجاق را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا مواد کمی خنک شود.

مرحله چهارم

⁣حالا از مخلوط آماده شده در اندازه های یکسان برمی داریم و آن را در دستمان به صورت گرد یا استوانه ای فرم می دهیم و روی سینی می چینیم. بعد سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

در انتها در یک ظرف آرد، و در ظرف دیگر پودر نان می ریزیم و 2 عدد تخم مرغ را هم درون کاسه ای می شکنیم و هم می زنیم. کراکت ها را هم از یخچال در می آوریم.

مرحله ششم

برای سرخ کردن کراکت ها، ابتدا به ترتیب آنها را در آرد می غلتانیم. بعد در ظرف تخم مرغ می غلتانیم و در انتها داخل پودر نان می غلتانیم و بلافاصله در داخل تابه با روغن داغ شده سرخ می کنیم. در نهایت کراکت های سرخ شده را در ظرف می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کراکت گوشت خوشمزه لذت ببرید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email