آموزش طرز تهیه کاپ کیک هندوانه مناسب یلدا

 یکی از دسرهای مناسب و خوشمزه برای سرو در مهمانی‌ های شب یلدا کاپ کیک هندوانه می باشد. وجود کاپ کیک هندوانه در چیدمان شب یلدا به عنوان یک نماد بسیار زیبا و به نظر مناسب می رسد.  اگر شما هم از جمله افرادی هستید که به چیدمان تان برای یلدا اهمیت می دهید توصیه می کنیم ازاین کاپ کیک های کوچولو و چشم نواز غافل نشوید.  زمانی این کاپ کیک ها مورد پسند همگان واقع می شود که خودتان با دست پخت تان تهیه اش کرده اید. از آنجایی که طرز تهیه آسانی دارد به راحتی می توانید آن را  در منزل طبخ و سفره یلدای تان را چشم نواز تر از همیشه کنید. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کاپ کیک هندوانه شیک و خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه مناسب یلدا

بیشتر بخوانید: بهترین ویژگی های آون توستر داتیس

مواد لازم:

آرد⇐۳۰۰ گرم

شکر⇐ ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ⇐۴ عدد

روغن مایع⇐ ۱ پیمانه

بیکینگ پودر⇐ ۲ قاشق چایخوری

وانیل⇐ ۱/۸ قاشق چایخوری

نمک ⇐ ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر ژله ⇐۱ بسته‌ی ۱۰۰ گرمی

رنگ خوراکی⇐ به مقدار لازم

آب میوه ⇐۲/۳ پیمانه

شکلات چیپسی⇐ به مقدار لازم

خامه ⇐ برای تزیین

طرز تهیه  کاپ کیک هندوانه

برای تهیه‌ی کاپ کیک هندوانه ای در ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید.

سپس شکر و تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه‌ای ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن به هم بزنید. روغن‌مایع را کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب‌ میوه را به آن اضافه کنید. چون در حال آماده کردن دسر شب یلدا هستیم بهتر است از آب هندوانه استفاده کنیم اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می‌توانید از شیر استفاده کنید.

اکنون مخلوط آرد، نمک، بکینگ‌پودر و پودر ژله را کم‌کم به مایه‌ی فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم می‌زنیم. تا با هم مخلوط شوند. و در صورت کم‌رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید از میزان شکر دستور پخت کم کرده و از یک بسته‌ی دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط ما رنگ و عطر بیش‌تری داشته باشد.

شکلات چیپسی را به مخلوط فوق اضافه کنید.

فر آشپزخانه تان را برای یک ربع زودتر روشن کنید تا فضای داخل فر گرم شود. در این مرحله از تهیه‌ی دسر شب یلدا مایه‌ی کیک را داخل قالب می‌ریزیم .  به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغز پخت شود داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می‌دهیم.

پس از سرد شدن کاپ کیک‌ها آن‌ها را به کمک ماسوره با خامه‌ی سبز تزیین می‌کنیم. و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن می‌پاشیم.

بیشتر بخوانید: راهنمای جامع خرید آون توستر و کار کردن با آن

نکته:

 برای تزیین روی کاپ کیک‌ها می توانید از شکلات یا پاستیل های شکل هندوانه نیز استفاده کنید.

سعی کنید متناسب با هر پودر ژله‌ای که استفاده می‌کنید از آب میوه‌ی همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کنید. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید.

قالب کاپ کیک هندوانه را بیش از حد پر نکنید. قانون کلی برای پر کردن قالب ⇐ ۲/۳ قالب را پر کنید که حدودا حدود ۳ قاشق غذاخوری می شود.

اگر تعداد کاپ کیک ها زیاد بوده آن ها را در دو قفسه سیمی در فر قرار ندهید. فقط یک دسته کاپ کیک در فر گذاشته این سبب نتیجه بهتر خواهد شد.

بعد از پخت اجازه داده تا کاملا کاپ کیک خنک شود. همه ی ما اغلب با عجله رو به رو هستیم.  مخصوصا زمانی که می خواهیم از کاپ کیک هایمان عکس بگیریم.

تقریبا ۳۰ دقیقه زمان خوبی برای خنک شدن کیک است.

بعد از تزئین کاپ کیک با فراست یا خامه برای ۲ ساعت در یخچال بگزارید.  زمان سرو ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email