آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز

در این مطلب طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز را آموزش میدهیم,این غذا از انواع فست فودهای پرطرفدار و لذیذ است که همه میتوانند این نوع پیتزای سالم و مقوی را به راحتی در منزل درست کنند. برای  درست کردن  پیتزا گوشت و پیازابتدا باید خمیر پیتزا را تهیه کنید و سپس مواد روی این نوع پیتزا را آماده کنید و پیتزا را درون فر قرار دهید.برای پخت پیتزا از انواع مواد غذایی و سبزیجات و گوشت های مختلف استفاده می شود که پیتزا گوشت از انواع پیتزاهای محبوب در بین رده سنی های مختلف و کسانی که گوشت دوست دارند است و شما می توانید انواع پیتزا با گوشت نظیرپیتزا گوشت و قارچ و پیتزا گوشت و پیاز را برای تنوع در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • شیر : یک پیمانه
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
  • شکر : یک قاشق چایخوری
  • خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید : دو تا سه پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا

ذر طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنیم,برای اینکار ابتدا شکر را درون آب ولرم حل کنید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را روی آن قرار دهید تا خمیر مایه پف کند سپس نمک و روغن را درون ظرفی مناسب بریزید و خمیر مایه فعال شده را به مخلوط روغن اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز آرد را الک کنید و به صورت کم کم به خمیر مایه اضافه کنید و این کار را تا زمانی ادامه دهید که خمیر به دست های شما نچسبد و نرم و لطیف شود.سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت دو ساعت خمیر را در مکانی گرم قرار دهید تا پف کند و خمیر مطلوب به دست آید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خوراک دال عدس جنوبی

مواد لازم برای تهیه مواد روی پیتزا گوشت و پیاز

  • گوجه ورقه ای برش زده شده برای روی پیتزا : ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده : نصف پیمانه
  • پیاز ریز خرد شده : سه قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
  • سس کچاپ : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز

در طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز بعد از این که خمیر پیتزا آماده شد، پیازها را خرد کنید و درون مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت های تکه شده و یا چرخ کرده  و نمک و فلفل را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید, (توجه کنید اگر از گوشت تکه ای استفاده میکنید آنها را نه خیلی زخیم برش دهید که نپزد و نه خیلی نازک برش دهید , ترجیحا از گوشت استیکی استفاده کنید. ) و شعله اجاق گاز داتیس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت به خوبی تفت بخورد.
برای روی پیتزا مقداری پیاز خلالی کرده و سرخ کنید , خمیر پیتزا را به کمک وردنه ای مناسب روی سطحی صاف باز کنید سپس خمیر پیتزا را درون ظرف مخصوص پیتزا که از قبل چرب کرده اید به صورت نازک پهن نمایید و یک لایه نازک از سس کچاپ را روی خمیر پیتزا بریزید.

روی لایه سس مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید.مایه گوشتی را که ار قبل آماده کردی روی پنیر پیتزا ریخته و با  قاشق روی آن را صاف کنید.باقی مانده پنیر پیتزا را روی مایه گوشت بریزید و روی پیتزا گوجه فرنگی های خرد شده و پیاز خلالی شده را بریزید.

در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز ظرف پیتزا را درون فر داتیس با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مناسبی برگردانید ,پیتزا گوشت و پیاز شما آماده است.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email