طرز تهیه پیتزا قیفی

آموزش طرز تهیه پیتزا قیفی

در این مطلب طرز تهیه پیتزا قیفی را آموزش میدهیم .پیتزا قیفی برای اولین بار در سال 2006 در کشور ایتالیا ارائه گردید.این پیتزا،یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست.این غذا از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.این غذا برای مهمانی های تولد ومجالس دوستانه مناسب است و هم بچه ها عاشق این نوع پیتزای جذاب و خوشمزه میشوند.

مواد لازم در طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی

  • شیر: یک پیمانه
  • بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
  • آرد : به مقداری که خمیر به دست نچسبد
  • مایه خمیر ترش : یک قاشق سوپ خوری
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • شکر : یک قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • شیر دو قاشق : غذا خوری
  • زعفران آب کرده : یک قاشق مربا خور

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه حلوا هویج

مواد لازم در طرز تهیه مواد داخل پیتزا قیفی

  • سوسیس : 200 گرم
  • قارچ : 100گرم
  • کالباس : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای : 1عدد
  • پنیر پیتزا : 100 گرم
  • آویشن , نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا قیفی

  • مرحله اول

در طرز تهیه پیتزا قیفی ابتدا خمیر پیتزا را آماده میکنیم.شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید و بعد مواد را در ظرف گودی بریزید.

  • مرحله دوم

سپس روغن مایه را به مواد بیافزایید و آرد را تا حدی اضافه و الک کرده تا خمیر به دست نچسبد.روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت دو تا سه ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

  • مرحله سوم

سپس خمیر پیتزا را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. توجه کنید اگر قالب قیفی شکل نداشتید میتوانید فویل را به شکل قیف دربیاورید و خمیر را دور آن بپیچید و به صورت برعکس داخل فر بگذارید یادتان نرود که حتما فویل را چرب کنید.

بیشتر بخوانید : معرفی هود مورب داتیس مدل هرمس

  • مرحله چهارم

سپس شیر زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید وبا برس خمیر رابه مواد آغشته کرده و قیف ها را درون سینی چیده و مواد را با دمای 180 درجه و به مدت بیست دقیقه در فر داتیس قرار دهید.

  • مرحله پنجم

سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل خمیر قیفی شکل را از مواد داخل پیتزا پر کنید. مجددا به مدت ده دقیقه سینی را درون فر قرار داده و پس از اتمام زمان ذکر شده سینی را از فر بیرون بیاورید و در اخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.

نکاتی در باره طرز تهیه پیتزا قیفی

  • مواد میانی  پیتزا قیفی  را ریز خرد کنید تا بهتر توی قیف ها قرار بگیرند
  • به مواد میانی در انتهای پخت مقداری شیر اضافه کنید شیر باعث میشود مواد میانی بافت لطیفی پیدا کرده وتا انتهای قیف ها را پر کند
  • اگر نوارها را کوتاهتر بگیریم قیف های کوچکتر خواهیم داشت.
  • داخل قیفها سالاد الویه , حلوا , پنیر و سبزی و … می توان استفاده کرد.
  • حتما اول قیف ها را آماده کنید و بعد مواد میانی را.
  • میتوانید به جای ورز دادن خمیر آن را صد بار بلند کنید و روی سطح بکوبید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email