آموزش طرز تهیه پیتزا در آون توستر

آموزش طرز تهیه پیتزا در آون توستر

 طرز تهیه پیتزا در آون توستر به همان راحتی فر برقی توکار است. بخصوص در آون توسترهای جدید؛ که در آن به نکته پخت یکنواخت غذا به اندازه فر برقی توجه شده است.  سعی کنید در انتخاب آون توستر به قابلیت کانوکشن آن هم توجه کنید.

دستور پخت پیتزا در آون توستر

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

مواد لازم:

  • خمیر پیتزا (یا نان پیتزا) 
  • پنیر پیتزا
  • سوسیس یا کالباس (گوشت چرخ کرده یا گوشت گوساله ریش شده برای پیتزاهای گوشت و قارچ یا رست بیف)
  • سبزیجات معطر خرد شده(جعفری یا ترخون یا …)  به مقدار لازم
  • قارچ⇐ به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی  نگینی خرد شده
  • گوجه فرنگی فیله شده ⇐۱ قاشق مربا خوری
  • سس گوجه فرنگی ⇐  ۲ قاشق غذا خوری
  • آویشن ⇐ به میزان کافی
  • نمک و فلفل ⇐ به میزان لازم
  • ذرت و زیتون ⇐ برای تزیین در صورت نیاز

طرز تهیه پیتزا مخلوط در آون توستر:

  • ابتدا خمیر را روی یک سطح یا ظرفی که برای پخت پیتزا در نظر داریم پهن می کنیم. در صورتی که از نان آماده پیتزا استفاده می کنیم می توانیم آن را در ظرف مخصوص آون توستر
    قرار داده و بقیه مراحل را ادامه دهیم.
  • برای شروع ابتدا سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ را روی نان یا خمیر پخش می کنیم.
  • سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن می پاشیم
  • سوسیس و کالباس را خرد کرده و روی سطح خمیر پخش می کنیم
  • فلفل دلمه را نیز به قطعات ریز خرد کرده و روی پیتزا می پاشیم. می توانیم برای ظاهر بهتر پیتزا از فلفل دلمه های رنگی استفاده نماییم.
  • گوجه فرنگی و قارچ را نیز پس از خرد کردن به اشکال دلخواه (ورقه ای یا ریز تر) روی سطح پیتزا پهن می کنیم.
  • در انتها پنیر پیتزا را روی کلیه موادی که در مراحل قبل روی خمیر یا نان پیتزا گذاشتیم، به طور فراوان پخش می‌کنیم.
  • می توانیم روی پنیر پیتزا نیز چند تکه سوسیس یا قارچ یا زیتون به عنوان تزئین قرار دهیم. موقعی که با آون توستر روی آن را می خواهیم گریل کنیم، پیتزا ظاهر خوشمزه و خوبی به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا در توستر

آماده سازی دستگاه برای تهیه پیتزا در آون توستر:

  • المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم.  روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم. بهتر است حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنیم تا فضای آون گرم شود.
  • سپس المنت بالا را خاموش کرده و فقط المنت پایینی را روشن می گذاریم.
  • پیتزا را با سینی مخصوص آن درون آون توستر می گذاریم.  زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
  • فن گردش هوا را روشن می کنیم. تا گرما یکدست به همه جای پیتزا برسد و پخت یکنواخت به دست آید. توجه کنید که همه آون توستر های بازار فن گردش هوا ندارند. 
  • بعد از پخت کامل پیتزا، المنت پایین را خاموش می‌کنیم و المنت بالا را روشن می کنیم. این کار برای این است که می خواهیم روی پیتزا را گریل نماییم (سرخ کردن). می‌توانیم سینی را روی طبقه بالاتر قرار داده تا حرارت بیشتری به سطح پیتزا برسد. برای حدود۱-۲ دقیقه سطح پیتزا را گریل می‌کنیم( تا جایی که سطح روی آن طلایی شود).

نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا:

  1. ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند.  این کار برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط است. توصیه می شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزا استراحت کند.  بعد داخل توستر یا فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.
  2. سبزیجات  و مواد را می‌توانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید.  پیتزایتان را با سلیقه خودتان تزیین کنید.
  3. برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالا را روشن کنید.  البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
  4. می توانید فلفل دلمه و قارچ را قبل از قراردادن روی سطح پیتزا در روغن تفت دهیم. و این بستگی به روش پخت  و ذائقه شما دارد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email