طرز تهیه پیتزا بادمجان در فر

آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان در فر و اجاق گاز

پیتزا برای همه ما غذایی لذیذ می باشد که به شکل‌های مختلف حتی با کم ترین مواد نیز می‌توانیم آن را تهیه کنیم. پیتزا بادمجان از انواع  پیتزا سبزیجات است که برای گیاهخواران هم بسیار مناسب است. البته اگر لبنیات مصرف نمی‌کنید، می‌توانید از پنیرهای گیاهی استفاده کنید. 

با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پیتزا بادمجان خوشمزه و فوری آشنا شوید.

دستور پخت پیتزا بادمجان در فر و اجاق 

بیشتر بخوانید: بهترین ویژگی های آون توستر داتیس

مواد لازم: 

  • بادمجان⇐ یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط ( توجه کنید مقدار بادمجان به خودتان بستگی دارد می‌توانید زیاد یا کم کنید)
  • گوجه فرنگی⇐ دوعدد
  • قارچ ⇐6 عدد متوسط
  • ریحان⇐ به اندازه لازم
  • جعفری⇐ به اندازه لازم
  • رزماری⇐ به اندازه لازم
  • پنیر پیتزا⇐ به اندازه لازم
  • نمک⇐ به اندازه لازم
  • فلفل⇐ به اندازه لازم
  • ادویه پیتزا⇐ به اندازه لازم
  • زیره⇐ به اندازه لازم

مراحل تهیه پیتزا بادمجان

مرحله اول:

 قبل از هر کاری برای تهیه هر پیتزایی باید خمیر آن را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا را می توانید مطالعه کنید.

مرحله دوم:

 قارچ‌ها را خرد کرده و در صورت تمایل سرخ کنید. می‌توانید سرخ نکرده هم استفاده کنید.

مرحله سوم:

 بعد از آماده کردن خمیر باید بادمجان‌ها را حلقه ای خرد کنید. حلقه‌ها،  بهتر است تقریبا 5 میلی‌متر باشد. روی آنها نمک بپاشید. با مقدار خیلی کم روغن بگذارید تا سرخ شوند.  روی بادمجان‌ها ادویه پیتزا و فلفل بپاشید.

مرحله چهارم:

 در این مرحله خمیری که آماده کرده‌اید را در ماهیتابه یا سینی فر پهن ‌کنید. و روی آن چند سوراخ با چنگال بزنید.  سپس روی آن سس گوجه بریزید و در تمام سطح خمیر پخش نمایید.  بعد پنیر پیتزا را به اندازه ای که خودتان دوست دارید، روی آن بریزید.

مرحله چهارم پخت پیتزا بادمجان:

حالا در این مرحله بادمجان‌هایی را که سرخ کردید، روی پنیر پیتزا قرار دهید. سپس گوجه ها را حلقه‌ای خرد و روی پیتزا بادمجان قرار دهید. قارچ‌ها را هم اضافه کنید. ریحان و جعفری را خورد کنید و روی پیتزا بریزید. اگر رزماری دارید چند برگ روی آن قرار دهید.

 چنانچه به طعم زیره نیز علاقه دارید، می‌توانید کمی روی پیتزای بادمجان تان بپاشید.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی معروف ( چیز کیک ژاپنی )

مرحله پنجم:

 پیتزا را می‌توانید هم روی اجاق گاز بپزید و داخل  فر . برای پخت پیتزا در فر، دمای فر را از یک ربع قبل روی 180 درجه بگذارید و سینی پیتزا را هم در طبقه وسط فر قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان پخت طول می‌کشد.

برای پخت پیتزا روی اجاق گاز کافیست کمی روغن به سطح کف تابه بزنید. بعد پیتزا را در آن قرار دهید. درب تابه را هم بگزارید. اجازه دهید حدود نیم ساعت با حرارت متوسط بپزد.

در هر دو روش برای این‌که متوجه شوید خمیرپخته شده یا خیر؛ با یک کفگیر کمی خمیر را بلند کنید زیر آن باید مقداری تغییر رنگ داده باشد.

نکته ها مهم برای تهیه پیتزا بادمجان در فر و اجاق گاز

♦ بهتر است خمیر پیتزایتان را خودتان در خانه تهیه کنید. اما اگر حوصله ندارید، می توانید از خمیرهای آماده نیز استفاده کنید.

♦ می توان بادمجان‌ها را با پوست خرد کرد. هم خاصیت بیشتری دارد، هم رنگ قشنگ‌تری به پیتزا می‌دهد.

♦ مقداری ریحان و جعفری و با رزماری برای تزیین پیتزای بادمجان تان نگه دارید.

♦ اگر می‌خواهید  روی اجاق گاز بپزید، توصیه می‌کنیم قارچ‌ها را سرخ کنید بعد روی پیتزا استفاده کنید.

♦ همچنین می‌توانید روی پیتزا هم پنیر بریزید. اما اگر برای پیتزا بادمجان فقط در زیر مواد استفاده کنید ظاهر زیباتری دارد.

♦ اگر روی مواد پنیر پیتزا ریختید، برای طلایی شدن آن باید چند دقیقه آخر سینی را در طقه بالای فر قرار دهید؛ تا به خوبی طلایی شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email