طرز تهیه پیتزا استیک

آموزش طرز تهیه پیتزا استیک

در این مطلب طرز تهیه پیتزا استیک را آموزش میدهیم. از جمله غذا‌هایی که امروزه در بین تمام رده‌های سنی بسیار پرطرفداراست پیتزاست که در طعم‌های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می‌شود و به هر سلیقه ای میتوان آنرا درست کرد. یکی از انواع پیتزا، پیتزا استیک است. این مدل پیتزا مورد علاقه کسانی است که هم به پیتزا و هم به گوشت و استیک علاقه دارند. این غذا که در وهله اول مخصوص کشور ایتالیا بود، در ایران نیز رواج یافت و اکنون به محبوب ترین فست فود تبدیل شده است.

مواد لازم در طرز تهیه خمیر پیتزا

آرد : یک پیمانه
شیر : نصف پیمانه
پودر خمیر : نصف قاشق چای خوری
آب ولرم : نصف پیمانه
روغن زیتون : نصف پیمانه
نمک : نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

مواد لازم در طرز تهیه پیتزا استیک

گوشت گوساله : ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد کوچک
زرد چوبه  :  به میزان لازم
روغن  :  به میزان لازم
قارچ  : به میزان لازم
گوجه فرنگی : ۲عدد متوسط
گشنیز خرد شده : ۳ قاشق چای خوری
پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ : به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا

  • مرحله اول

در طرز تهیه خمیرپیتزا استیک ابتدا پودر خمیر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و آب ولرم را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در یک جای گرم بگذارید.

  • مرحله دوم

در مرحله بعد روغن زیتون، شیر و بیکینگ پودر را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.سپس آرد را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان مخلوط را هم بزنید که آرد‌ها گلوله نشوند و خمیر یک دستی به دست آید.روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا خمیر عمل آید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه مواد روی پیتزا استیک

  • مرحله اول

در طرز تهیه پیتزا استیک ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.سپس  گوشت‌ها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کرده و درون ماهی تابه  روی حرارت کم اجاق گاز داتیس کمی تفت می‌دهیم و به آن خیلی کم آب اضافه می‌کنیم تا بجوشد و گوشت‌ها پخته و نرم شوند. (اگر گوشت‌ها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته می‌شود و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)

  • مرحله دوم

پس از اینکه گوشت‌ها پخته شد آن‌ها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سس‌ها به خورد گوشت برود.اگر دوست داشتید میتوانید سیر هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه پیتزا قیفی

  • مرحله سوم

کف سینی فر داتیس را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.روی خمیر را سس کچاپ مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.

  • مرحله چهارم

یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.در لایه‌ی بعدی گوجه فرنگی‌های حلقه شده و گشنیز‌های خرد شده را بریزید. (می‌توانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)

  • مرحله پنجم

در آخرین مرحله گوشت‌های ریش شده و قارچ‌های خرد شده را روی خمیر پخش کنید.در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.فر را روشن کنید و روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود.سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را از فر خارج کنید.

پیتزا استیک خوشمزه شما آماده است .نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email