طرز تهیه پای اسفناج

آموزش طرز تهیه پای اسفناج فرانسوی

در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج فرانسوی را آموزش میدهیم.استفاده از خمیر شیرینی پای در آشپزی فرانسوی بسیار محبوب است و یک طعم خاصی به غذا میدهد خمیر پای یا تارت در دسته خمیر های کم شیرین هستند برای همین مطمئن باشید که غذای شما یک شیرینی نیست فقط کمی طعم ملایم دارد . برای درست کردن طرز تهیه پای اسفناج فرانسوی می توانید هم از خمیر آماده پای مخصوص شیرینی استفاده کنید تا زمان کمتری در آشپزخانه باشید و یا خودتان خمیر پای را درست کنید.طرز تهیه پای اسفناج فرانسوی یک پای خوشمزه ترکیبی از طعم و خوب اسفناج با تخم مرغ و پنیر است که برای ادویه این پای تنها کافیست از کمی پودر جوز هندی و کمی فلفل قرمز استفاده کنید به دلیل اینکه خود اسفناج و پنیر به اندازه کافی طعم و عطر دوست داشتنی دارد.

مواد لازم در طرز تهیه خمیر پای

  • آرد سفید : 1 و 1/2 پیمانه
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر : 1/4 قاشق چایخوری
  • کره : 85 گرم
  • روغن قنادی جامد : 3 قاشق غذاخوری
  • آب سرد : 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پای

  • مرحله اول

در طرز تهیه خمیر پای ابتدا 1.5 پیمانه آرد سفید، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را  با هم مخلوط کنید.85 گرم کره سرد به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن جامد قنادی را به آن اضافه کنید.مخلوط کردن را تا زمانی ادامه دهید که تکه های کره به اندازه یک نخود  باقی مانده باشد.

  • مرحله دوم

حالا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا با هم خوب مخلوط شوند ولی مخلوط شما یک خمیر صاف و یکدست نخواهد بود.در این مرحله مواد را بر روی سطح میز کارتان بریزید.مواد را به شکل یک توپ به هم فشار دهید تا به هم بچسبند.

  • مرحله سوم

خمیر را به شکل یک دایره به قطر حدودا 10 سانتی متر در بیارید. خمیر را درون کیسه پلاستیکی یا با سلفون بپوشانید و حداقل 45 دقیقه یا حداکثر 3 روز در یخچال بگذارید تا استراحت کند. این زمان هرچه بیشتر باشد خمیر شما بهتر به هم میچسبد و خنک شدن خمیر هم کمک میکند تا چسبندگی خمیر بیشتر شود.

  • مرحله چهارم

خمیر را از یخچال خارج کرده و سطح میز کار را کمی آرد بپاشید کمی هم آرد روی خمیر بپاشید.به کمک دست تان خمیر را ورز دهید ، این کار را خیلی انجام ندهید فقط در حدی که خمیر کمی نرم شود.

بیشتر بخوانید :آموزش طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی معروف ( چیز کیک ژاپنی )

  • مرحله پنچم

به کمک یک وردنه خمیر را به اندازه یک دایره 30 سانتی متری باز کنید در موقعی که خمیر را با وردنه باز میکنید چند بار خمیر را از روی میز کار بلند کنید و پشت و رو کنید اگر نیاز بود کمی آرد روی میز کار هم بپاشید این کار کمک میکند تا خمیر به میز نچسبد.

  • مرحله ششم

ظرف پای را با کره کمی چرب کنید. برای پهن کردن خمیر درون ظرف آن را 4 تا کنید تا شکل یک ربع دایره در بیاید و بعد آن را درون ظرف مد نظرتان قرار دهید. ظرفی که انتخاب میکنید حداقل باید دارای عمق 3 تا 5 سانتی متر و قطر 20 سانتی متر باشد. اگه خمیر را به شکل دایره از روی میز کار بردارید خمیر ممکن است پاره شود پس حتما خمیر را تا کنید.

  • مرحله هفتم

سپس خمیر را به آرامی باز کنید و قسمت های اضافی آن را ببرید.در صورت نیاز لبه های خمیر را حدود 2 سانتی متر بالاتر از لبه ظرف قرار بدید و بعد آن را به کناره های ظرف فشار دهید و می توانید با نوک انگشت لبه های خمیر را فرم بدهید اگر هم ظرف فرم دار باشد که کارتون راحت تر است. قبل از شروع درست کردن پای مورد نظرتان ، خمیر را با ظرف برای 15 دقیقه باید در فریزر بگذارید تا خمیر سرد شود.

  • مرحله هشتم

ابتدا دمای فر داتیس را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. ظرف پای را چرب کنید و یا برای راحتی کار روی ظرف یک فویل بکشید و روی فویل را کمی چرب کنید سپس خمیر را بر روی ظرف مورد نظرتان پهن کنید و با چنگال تعدادی سوراخ روی آن ایجاد کنید.سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه خمیر را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خورش ریواس

مواد لازم در طرز تهیه پای اسفناج

  • کره : 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز : 1/2 پیمانه
  • خامه : 1 و 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ : 4 عدد بزرگ
  • جوز هندی : به مقدار لازم
  • نمک : 3/4 قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز : 1/8 قاشق مرباخوری
  • پنیر گودا : 1 پیمانه
  • اسفناج یخ زده یا تازه : 300 گرم

طرز تهیه پای اسفناج

  • مرحله اول

تابه را روی حرارت بگذارید و 1 قاشق غذاخوری کره را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود. سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید. شعله اجاق گاز داتیس را در حرارت ملایم تنظیم کنید. حدود 8 دقیقه صبر کنید تا پیازها تفت بخورند و نرم شوند ولی پیاز ها نباید زیاد سرخ بشه وقتی پیاز ها نرم شد شعله را خاموش کنید.

  • مرحله دوم

در یک کاسه ، 4 عدد تخم مرغ، 1 و 1/4 پیمانه خامه، مقداری جوز هندی، 3/4 قاشق مربا خوری نمک و 1/8 قاشق مرباخوری فلفل قرمز را اضافه کنید.خوب با هم مخلوط کنید.پیازهای تف داده شده را بر روی خمیر تارت پخته شده بریزید.1 پیمانه پنیر گودا رنده شده را روی پیاز ها بریزید.

 

  • مرحله سوم

برای این پای نیاز به اسفناج بخارپز دارید و یا میتونید از یک بسته اسفناج تازه خرد شده یخ زده استفاده کنید. آب اسفناج را کامل بگیرید و اسفناج را روی مواد پخش کنید.

  • مرحله چهارم

و در آخر مخلوط تخم مرغ را بریزید.ای اسفناج را در فر در دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 50 تا 55 دقیقه قرار بدید تا پف کند و به رنگ طلایی در بیاید. پای اسفناج شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email