آموزش طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه

آموزش طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه

در طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه، تابه ای که از آن استفاده میکنید بسیار مهم است. ته ماهیتابه باید حتما ضخیم باشد چون گرما را در خود حفظ کرده و نتیجه مطلوب تری خواهد داد. اگر ماهیتابه ای که استفاده می کنید تهش نازک باشد، زود گرم می شود و نان نیز نپخته و می سوزد. اگر حرارت را هم کم کنید نان لواش شما خشک می شود.

با آموزش طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه با گروه داتیس همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار خوشمزه و مقوی(نزیک)

 دستور پخت نان لواش در ماهیتابه

مواد لازم

آرد سفید  ⇐  2 فنجان (۳۰۰ گرم)

آب ولرم  ⇐ 1/2 فنجان

روغن ⇐ ۵ قاشق غذاخوری

مخمر تازه ⇐  8 گرم که برابر با۴ گرم مخمر خشک فوری است

نمک   ⇐  1/2 قاشق چایخوری 

شکر ⇐  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه

در طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه، ابتدا خمیر مایه تازه و سالم، شکر و ¼ لیوان آب ولرم را با هم مخلوط کنید. آب حتما باید ولرم باشد تا خمیر مایه عمل بیاید.

 برای عمل آمدن خمیر مایه درب ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید.خمیر مایه حسابی پف کرده و حجیم می شود.

در این فاصله آرد را چند بار الک شده و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا حسابی مزه‌ دار شود. خمیر مایه عمل آمده و روغن را هم اضافه کنید. ورز زیاد نمی‌خواهد تا حدی که یک خمیر لطیف بدست بیاید، کافیست. اگر دیدید به دستتان می‌چسبد، دستتان را مدام روغن بزنید.

بعد این خمیر لطیف را داخل کاسه گذاشته و روی آن را با پارچه بپوشانید. حدود نیم ساعت در محیط منزل میگذاریم تا استراحت کند.

وردنه و سطح صافی که قصد دارید خمیر را روی آن پهن کنید، آرد پاشی کنید. یک چانه به اندازه تخم مرغ از خمیر را بردارید،  با وردنه خوب پهنش کنید.

ماهیتابه نسوز را روی شعله تقریبا ملایم داغ کنید. داغ که شد خمیر را داخل آن بیندازید. وقتی که شروع به حباب زدن کرد، نان را برگردانید تا آن طرف نان هم بپزد.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

نکات:

برای اینکه نان نرم بماند و خشک نشود حتما سریع نان را در پارچه گذارید.

چانه هایتان را نازک نازک پهن کنید.

این نان را در می توانید در تمام وعده های غذایی استفاده کنید.

حرارت اجاق تان را نه زیاد کنید و نه کم. 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

دیدگاه های ارسال شده

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email