میگوی پفکی

آموزش طرز تهیه میگوی پفکی خوشمزه

میگو را می توانید به روش مختلفی بپزید، از جمله میگوی پفکی ، میگوی سوخاری و میگوی کبابی. میگو پفکی از جمله غذاهای لذیذ و پرطرفدار است که حتی بچه‌ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند آن را می‌پسندند. طرز پخت میگو به صورت پفکی و سوخاری معمولا بسیار مورد استقبال بچه‌ها قرار می‌گیرد و دست رد به آن نمی‌زنند. 

گوشت میگو نسبت به سایر منابع پروتئینی راحت تر هضم می‌شود. چربی میگو در مقایسه با چربی گوشت گوسفند، ماهی و مرغ بسیار کم و در حدود 1 درصد است. پس بدون هیچ شک و تردیدی میگو را مصرف کنید و لذت ببرید. اما مراقب کلسترول آن باشید، زیرا کلسترول بالایی دارد. میگو منبع ویتامین‌های A، B6، B12، C، B، E و املاحی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلیم است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با اجاق گاز داتیس مدل DG-595

دستور پخت میگوی پفکی 

مواد لازم:

  • میگو: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • پودر سیر، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه میگو پفکی:

  • تخم‌ مرغ: ۳ عدد
  • بیکینگ ‌پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
  • عصاره قرص گوشت: یک عدد
  • ماء‌الشعیر ساده بدون طعم: ۲ لیوان
  • آرد: ۲ لیوان
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه میگوی پفکی:

  • ابتدا میگوهای رگ زده را خوب بشورید و به مدت یک ساعت در پیازهای خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل بخوابانید.
  • ۳ عدد تخم‌مرغ را با همزن دستی آنقدر بزنید تا کف کند. در مرحله بعد بکینگ‌پودر، عصاره گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • آرد را کم‌کم به مخلوط فوق اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست و کشدار و البته غلیظ به دست بیاید.
  • به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. اگر خمیر شل است کمی دیگر آرد اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود.
  • اگر هم خمیر سفت شده از میزان کمتری آرد استفاده کنید. برای این‌ که یک خمیر پفکی خوب به دست بیاورید باید آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
  • در طرز تهیه میگوی پفکی روغن را در یک ماهیتابه گود بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم  اجاق گاز داغ شود. میگوهای مزه ‌دار شده را در کمی آرد بغلتانید و یکی یکی در خمیر پفکی غوطه‌ور کنید. حالا میگوها را به آرامی در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید.
 

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

نکات

  • از این مواد برای تهیه مرغ، قارچ و پیاز سوخاری پفکی هم می‌توانید استفاده کنید.
  • برای پاک کردن میگو باید حلقه زیر شکم میگو، روی بندهای آن ‌را با نوک چاقو یک برش کوچک بزنید تا دیگر حلقه نشود و صاف بماند.
  • پشت میگو‌ها را یک برش سر تا سری بدهید رگ سیاه یا روده میگو را در آورید.
  • میگو پفکی را با سیب‌زمینی سرخ شده، سبزیجات آب‌پز یا گریل شده سرو کنید. میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
  • برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  • میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
  • بهتر است میگوها را زیاد به آرد آغشته نکنید.
  •  میگو پفکی به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمی باشد.   

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email