طرز تهیه مشکوفی، دسر دنتی مازندرانی

آموزش طرز تهیه مشکوفی، دسر دنت مازندرانی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

مواد لازم برای مشکوفی

    • نشاسته ذرت یا گل⇐ ۸ قاشق غذاخوری
    • شکر⇐ ۱۲ قاشق غذاخوری
    • شیر⇐ ۴ پیمانه
    • کره⇐ ۱ قاشق غذاخوری
    • گلاب⇐ ۱ قاشق غذاخوری
    • زعفران⇐ دم کرده ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مشکوفی:

مرحله اول: مخلوط کردن شیر و نشاسته

برای تهیه دنت خانگی ابتدا باید یک قابلمه بزرگ بردارید. شیر را به طور کامل در آن بریزید. سپس نشاسته را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.

مرحله دوم: گرم کردن مخلوط شیر

قابلمه محتوی نشاسته و شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. در این حین باید مواد را به طور مداوم به هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد.

مرحله سوم: افزودن گلاب به مشکوفی

حالا گلاب را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن کره

در این مرحله از تهیه مشکوفی زعفرانی یا مشکافی باید کره را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا کره کاملا ذوب شده و در شیر حل شود.

مرحله پنجم: مخلوط کردن زعفران

در همین هنگام مقداری زعفران دم کرده آماده کنید. پس از حل شدن کره در مواد مشکوفی ، زعفران دم کرده را اضافه کنید. بهتر است زعفران شما غلیظ باشد تا دسر خوش رنگ تر شود.

مرحله ششم: غلیظ شدن مشکوفی

به طور مرتب به هم زدن مواد ادامه دهید. کمی بعد شعله اجاق را کم کرده و روی درجه ملایم تنظیم کنید. در نهایت شکر را اضافه کنید. تا حدی مواد را بهم بزنید که شکر کاملا حل شود و غلظت مشکوفی مشابه با غلظت فرنی شود. می توانید به جای شکر از پودر قند هم استفاده کنید.

مرحله هفتم: تزیین و سرو

وقتی دسر شما به غلظت مطلوب رسید آن را از روی حرارت بردارید. وقتی کمی خنک شد در ظرف مورد نظر برای سرو یا در قالب بریزید. سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. در صورتی که برای تزیین مشکوفی ایده خاصی دارید باید تا وقتی گرم است آن را پیاده کنید. چون مشکوفی سرد قابل شکل دادن نیست. نوش جان.

بیشتر بخوانید: مقایسه فر گازی و فر برقی مختصر و مفید

نکات کلیدی تهیه مشکوفی:

– اضافه کردن کره در آخر کار بسیار مهم هست. در این دسر نباید کره را حذف کنید. کره مزه ی لطیفی به مشکوفی می دهد.

– در صورتی که می خواهید مشکوفی سه رنگ قالبی تهیه کنید. باید مرحله اضافه کردن زعفران دم کرده را از این دستور حذف کنید. به مشکوفی ساده کمی اسانس وانیل اضافه کنید و وقتی پخت آن تمام شد، رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید.

– اگر شیر را از دستور حذف کنید و به جای آن این دسر خوشمزه را با آب تهیه کنید، مسقطی ساده یا مسقطی زعفرانی تهیه کرده اید.

– برای تهیه مشکوفی شکلاتی مقداری پودر کاکائو را با آب جوش حل کنید. سپس در مرحله آخر آن را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. روش کار برای مشکوفی موزی با اسانس موز هم به همین ترتیب است.

– این دسر هر چه غلیظ تر باشد ژله ای تر بوده و راحت تر می بندد.

– برای تهیه مشکوفی برای ۱۰ نفر باید مقدار مواد اولیه را دو برابر کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email