آموزش طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ

آموزش طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه مربای توت فرنگی بسیار ساده و سریع می باشد. با رعایت نکات ریزی می توانید خودتان مربای توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگی را تهیه کنید. با آموزش طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی مربایی

دستور پخت مربای توت فرنگی

مواد لازم: 

  • توت فرنگی ⇐ یک کیلو
  • شکر⇐  یک کیلو
  • جوهر لیمو ⇐ نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی:

 برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشوییم. اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود.سپس برگ های آن را جدا کنیم.

در داخل قابلمه لعابی که گنجایشش 3 برابر مقدار توت فرنگی هاست شکر را لا بلای توت فرنگی ها می پاشیم. در ظرف لعابی را می‌بندیم و به مدت 12 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود.

بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر ،آنها را بر روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار می‌دهیم تا بجوش آید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود. بعد حرارت شعله را ملایم می کنیم. حدود نیم ساعت لازم است تا هم شهد مربا سفت شود و هم توت فرنگی ها بپزند.

کف مربا هم باید با قاشق تمیز گرفته شود تا مربا شفاف شود و هم شکرک نبندد. در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می‌کنیم و مربا را از روی حرارت بر می‌داریم.

برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید یک قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید. اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.

پس از سرد شدن می‌توانید در ظرف مناسب بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار خوشمزه و مقوی(نزیک)

ریزه کاری های مهم برای پخت مربای توت فرنگی:

  • برای تهیه مربای توت فرنگی  از توت فرنگی های گلخانه ای استفاده نکنید.سعی کنید از توت فرنگی های ریزتر برای درست کردن مربا استفاده نمایید.
  • اگر توت فرنگی ها آب دار باشند ممکن است بیشتر از 30 دقیقه زمان برای قوام آمدن شربت نیاز باشد.
  • توت فرنگی های درشت را برای تهیه مربا خرد کنید. تا هم زمان پخت مربا کوتاه تر شود و هم رنگ مربا در اثر جوشیدن زیاد تیره نشود.
  • به هیچ وجه قاشق خیس را داخل مربای پخته شده نزنید چون باعث کپک زدن آن می‌شود.
  • درب قابلمه مربا را از اول تا آخر پخت نبندید تا رنگ مربا تغییر نکند.
  • بهتر است برای توت فرنگی های شیرین به همان اندازه شکر در نظر بگیرید. ولی اگر مزه توت فرنگی ها ملس بود میزان شکر را یک و نیم برابر کنید.
  • اگر شکر کم باشد و شربت مربا قوام نیاید و پخت توت فرنگی ها کافی نباشد، مربا کپک میزند.
  • زمان پخت مربا هر چقدر بیشتر باشد رنگ آن تیره تر می شود.
  • زمان پخت مربا به مقدار آن نیز بستگی دارد.
  • برای اینکه مربا تیره رنگ نشود آبلیمو یا جوهر لیمو را در آخر پخت مربا اضافه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email