مربای انجیر یکی از انواع مربا های خوش طعم و مقوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این مربا در مناطق مختلف به روش های متفاوتی تهیه می شود.

آموزش طرز تهیه مربای انجیر

 مربای انجیر یکی از انواع مربا های خوش طعم و مقوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این مربا در مناطق مختلف به روش های متفاوتی تهیه می شود. بهتر است از انجیرهای ریز و سبز رنگ استفاده کنید تا مربایی طلایی و خوش رنگ داشته باشید. اگر انجیرهای تان خیلی بزرگ باشد باید آنها را دو نیم کنید. 

انجیرهای زرد کوچک نیز برای تهیه مربا انجیر عالی هستند. فقط توجه داشته باشید دم انجیرها را از ته جدا نکنید چون با این کار مربای شما شفاف نخواهد شد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مربا ی انجیر آشنا شوید.

دستور تهیه مربای انجیر

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

مواد لازم:

  • انجیر⇐ 1 کیلو
  • شکر⇐ 700 گرم
  • آب⇐ 1 لیوان
  • آبلیمو⇐ 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب⇐ 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده⇐ 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه مربای انجیر:

مرحله اول:

درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید. آن را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و غلیظ شود. سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمایید.

مرحله دوم:

حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم اجاق اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند. سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.

مرحله سوم:

5 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس در صورت تمایل زعفران دم کرده را بریزید. از روی حرارت اجاق بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

بیشتر بخوانید: عوامل تعیین کننده قیمت اجاق گاز

نکته های کلیدی تهیه مربای انجیر:

♦ بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.

♦ برای تهیه مربا تهیه مربا بهتر است از قابلمه مسی یا لعابی استفاده کنید.

♦ انجیر سبز یا زرد برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه می‌باشد.

♦ در زمان پخت حرارت اجاق را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

♦ اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد. می‌توانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید. سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید، اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

مهم ترین خواص انجیر:

1.سرشار از فیبر هستند:

انجیر ها منبعی خوبی از فیبر های محلول می باشند که کمک می کند تا مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان می کند.

2. انجیر خشک غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند:

انجیر ها سرشار از ویتامین های A ،B1، B2 منگنز، پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر هستند.

3. انجیر خشک منبع خوب کلسیم:

کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوان ها می‌شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email