آموزش طرز تهیه مافین وانیلی

در این مطلب طرز تهیه مافین وانیلی را آموزش میدهیم.مافین نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم می‌شود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده می‌شود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک اسفنجی یا کیک کره‌ای است که در قالب‌هایی به شکل فنجان پخته می‌شود.مافین ظاهری شبیه کاپ کیک دارد، اما شیرینی آن کمتر بوده و نیاز به تزیین نیز ندارد.

مواد لازم در طرز تهیه مافین

  • آرد سفید : 180گرم
  • شیر : نصف لیوان
  • شکر : 100 گرم
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • تخم مرغ : 1عدد
  • وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک : بسیار کم
  • بکینگ پودر : دو قاشق چایخوری
  • کپسول : 12عدد

مواد لازم در طرز تهیه کرم داخل مافین

  • زرده تخم مرغ : 4عدد
  • شیر: یک لیوان
  • شکر : 1/3 لیوان
  • آرد : یک قاشق غذاخوری
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم داخل مافین

  • مرحله اول

در طرز تهیه کرم داخل مافین ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفید و سفت شوند سپس در ظرف دیگری آرد را الک کنید و بعد شیر را به تدریج به آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا حل شود. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا به جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

  • مرحله دوم

مایه‌ای که در مرحله اول به دست آمد را به شیر و آرد اضافه کرده و بهم بزنید تا کرم به جوش آمد و غلیظ شود کرم شما آماده است صبر کنید تا کرم سرد شود، سپس استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مقابله با کرونا

طرز تهیه مافین

  • مرحله اول

در طرز تهیه  مافین ابتدا تخم مرغ را بهم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.سپس شیر، وانیل و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

  • مرحله دوم

در این مرحله آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. وسط این مواد پودری را کمی گود کنید و مواد مایع را به آن بیفزایید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

  • مرحله سوم

در یک سینی مافین، کپسول‌ها را قرار دهید، یک سوم آن را با مایه مافین پر کنید، سپس مقداری کرم اضافه نمایید. توجه داشته باشید که کرم به دیواره کپسول کاغذی تماس نداشته باشد و کاملا وسط قرار بگیرد.مجددا مایه بریزید تا دو سوم کپسول‌ها پر شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه نان پیتا

  • مرحله چهارم
    در آخرین مرحله اگر دوست داشتید مقداری گردو روی هر کدام از کیک‌ها قرار دهید.فر داتیس را از قبل با حرارت ۱۸۰ دجه سانتیگراد گرم کنید و شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. در پایان این مدت یک چنگال در شیرینی فرو کنید، اگر از مایه به آن نچسبید، مافین وانیلی شما آماده است.

نکته

  • اگر تمایل دارید که کرم لطیف‌تر شود، زمانی که کرم کاملا آماده شد، ۵۰ گرم کره اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و بهم بزنید تا کره ذوب شود.
  • زمانی که کیک را از فر خارج کردید، روی توری قرار دهید تا خنک شده و خمیر نشود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email