طرز تهیه مارمالاد پرتقال

آموزش طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و آسان

مارمالاد پرتقال از انواع مربا‌های خمیری شکل خوشمزه ای است که تهیه آن در فصل ای سرد سال بیشتر رواج پیدا می کند.  در میان مارمالاد پرتقال تکه‌های خرد شده پرتقال وجود ندارد.  با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان کوتاهی پخته می‌شود، عطر و طعم پرتقال در آن بهتر حفظ می‌شود. در طرز تهیه مارمالاد پرتقال از شکر و آبلیموی تازه و پودر ژلاتین و آب سرد و پرتقال و پوست پرتقال خلالی شده استفاده می‌شود.

مارمالاد پرتقال از مربا‌های خوش طعم و عطر است. که طرز تهیه آسانی دارد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این مارمالاد آشنا شوید. 

دستور پخت مارمالاد پرتقال خوشمزه و حرفه ای:

بیشتر بخوانید: آیا می دانید در انتخاب اجاق گاز صفحه ای ایرانی به چه مواردی باید دقت کنید؟

مواد لازم برای تهیه ۲ شیشه 

پرتقال ترش مزه⇐ ۷ عدد

شکر⇐ دو پیمانه

پوست پرتقال خلالی ریز خرد شده⇐ دو عدد

پودر ژلاتین⇐ ۲.۵ قاشق مرباخوری

آب لیمو تازه ⇐ دو قاشق غذاخوری

آب سرد⇐ ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه مارمالاد پرتقال:

مرحله اول:

برای تهیه این مارمالاد ابتدا پوست دو عدد از پرتقال‌ها را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پوست پرتقال خرد شده را به مدت یک ساعت درون آب سرد قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده پوست پرتقال خرد شده را درون آبکش بریزید. سپس پوست پرتقال را به همراه آب درون قابلمه‌ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد. سپس پوست پرتقال را دوباره درون آبکش بریزید و به مدت دو مرتبه دیگر نیز پوست پرتقال را به همین روش بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.

مرحله دوم تهیه مارمالاد:

در این مرحله  ابتدا پوست پرتقال‌ها را بگیرید. سپس با کمک چاقو بین پره‌های پرتقال را ببرید.  فیله‌های آن را جدا کنید.  حالا باقی مانده پرتقال‌ها را فشار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود. سپس پرتقال‌ها را درون میکسر یا غذاساز بریزید تا به صورت پوره در آیند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین هود ایرانی

مرحله سوم:

حالا پوره پرتقال را درون قابلمه بریزید.  شکر را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید. تا مارمالاد به مدت نیم ساعت پخته شود.  بعد از گذشت ۱۵ دقیقه پوست پرتقال خلالی خرد شده را به پوره پرتقال اضافه کنید.

مرحله چهارم:

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. بعد از اینکه پودر ژلاتین اسفنجی شکل شد آن را روی بخار آب  روی اجاق قرار دهید تا حل شود. 

مرحله پنجم:

در این مرحله از طرز تهیه بعد از گذشت نیم ساعت از پخت مارمالاد آبلیمو را به آن اضافه کنید. 

مرحله آخر:

بعد از اینکه مارمالاد ، مایع ژلاتین را به آن بیفزایید. بعد از ۲ دقیقه  شعله گاز را خاموش کنید.  اجازه دهید تا مارمالاد سرد شود. سپس آن را درون شیشه بریزید و شیشه مارمالاد را به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید.

توجه داشته باشید که بعد از گذشت یک شب مارمالاد پرتقال قابل استفاده است.

نکات طلایی: 

برای پخت مارمالاد بهتر است از قابلمه پیرکس یا لعابی استفاده کنید.

قابلمه‌ای که مارمالاد را درون آن می‌پزید، بهتر است بزرگ باشد. زیرا مارمالاد در هنگام پختن کف می‌کند.

توجه داشته باشید که برای دستور تهیه مارمالاد پرتقال حتما باید از پوره پرتقال استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email