آموزش طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

لیمو ترش میوه بسیار مفیدی است که سرشار از اسید آسکوربیک یا ویتامین C است. همچنین به دلیل فواید درمانی زیادی که اغلب با سم زدایی و کاهش وزن همراه است شناخته شده است. دو روش آسان برای خشک کردن لیمو ترش و تهیه لیمو عمانی خانگی وجود دارد که در این مطلب به آن می پردازیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین فر توکار داتیس

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

تهیه لیمو خشک روی اجاق گاز:

لیمو ترش: ۱ کیلو
 سرکه: ۱ فنجان
 نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

  • لیموترش ها را بشویید، روی آنها نمک بپاشید و بعد از یک روز آن ها را با آب سرد بشویید.
  • درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت اجاق گاز به جوش بیاید، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
  • در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
  • در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید، لیموها با حرارت بالای اجاق گاز بجوشند، سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
  • پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

تهیه لیمو عمانی در فر:

  • خشک کردن لیمو در فر به صورت ورقه ای بسیار آسان است. لیمو را در آب بشویید و خشک کنید. 
  • سپس لیموها را خرد کنید. دانه ها را با نوک چاقو جدا کنید. برش ها را روی سینی فر روکش شده با کاغذ پخت قرار دهید.
  • تکه های لیمو را طوری بچینید که روی یکدیگر قرار نگیرند.
  • ابتدا فر را با دمای 150 تا 185 درجه فارنهایت گرم کنید. 
  • سینی را درون فر قرار دهید و پخت را شروع کنید. بسته به ضخامت هر برش و میزان آب آن می تواند از 2 تا 12 ساعت طول بکشد. برش های لیمو را هر یک ساعت بچرخانید.
  • مرتب لیمو را چک کنید. اگر لیمو خیلی سریع قهوه ای می شود، کیفیت آن خوب نمی شود پس دمای فر را کمترکنید.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدیترین مایکروویو داتیس

گرفتن تلخی لیمو خشک:

می توانید از پودر یا گرد لیمو عمانی برای تهیه غذا استفاده کنید. اما بهتر است بدانید که برای گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا توصیه می شود، که آن ها را چند ساعت قبل از مصرف در آب گرم خیس کنید. علاوه بر این در آوردن هسته های داخل لیمو عمانی هم تا حدودی به رفع تلخی آن کمک می کند.

روش های استفاده از لیمو عمانی:

  • لیمو عمانی را به عنوان چاشنی به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) برای تهیه انواع خورش های ایرانی از جمله قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت به کار می برند.
  • به طور کلی لیمو ترش خشک شده را به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف دربسته و به دور از نور مستقیم نگهداری کنید. همچنین توجه داشته باشید.
  • روش های زیادی برای لذت بردن از لیمو خشک وجود دارد. ساده ترین کار اضافه کردن یک برش به یک لیوان آب برای تهیه آب لیمو است. این کار فواید زیادی برای سلامتی دارد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email