طرز تهیه لازانیا با بادمجان در فر

آموزش طرز تهیه لازانیا با بادمجان در فر ، پیتزا ایتالیایی

در این مقاله طرز تهیه لازانیا با بادمجان در فر که از انواع پیتزاهای ایتالیایی است را برایتان در نظر گرفته ایم. لازانیا با بادمجان در فر، یکی از غذاهای گیاهی خوشمزه است که می توان در تابستان سرو و از طعم خوشمزه آن لذت برد. لازانیا را می توان با انواع سبزیجات تهیه کرد. اگر در فکر غذای رژیمی هستید پنیر لازانیا را کم کرده و با کالری کم تر نوش جان کنید. لازانیا با بادمجان یک غذای کلاسیک ایتالیایست که در رستوران سرو می شود برای درست کردن آن باید بادمجان را برش زده و به خوبی تفت داده تا طعم و بافت خوبی داشته باشد در حقیقت مهم ترین قسمت این رسپی آماده کردن بادمجان است.

بیشتر بخوانید: پاسخ به سوالاتی در مورد پخت غذا در فر

طرز تهیه لازانیا با بادمجان در فر ، غذای ایتالیایی

مواد مورد نیاز لازانیا با بادمجان

  • بادمجان بزرگ ۲ عدد (حدود ۸ برش)
  • روغن زیتون ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه  ۱/۲ قاشق چایخوری
  • قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه – رنده شده
  • پونه کوهی خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سس پاستا(سیر-پیاز-روغن زیتون- گوجه فرنگی-ریحان) ۶۰۰ گرم
  • پنیر ریکوتای ۳۰۰ گرم
  • اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
  • پنیرپارمسان ۱/۲ فنجان رنده شده
  • تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
  • پنیر موزارلا  ۱ فنجان خرد شده
  • ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

پایه های سینی فر را در طبقه زیرین(قفسه سوم)قرار دهید و فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲ کاغذ روغنی را با اسپری روغن چرب کرده و کنار بگذارید.

بادمجان های برش زده را به صورت تک لایه ای روی سینی فر قرار دهید. —۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی هر دو طرف برش بامجان ها بزنید( به همرا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴قاشق چای خوری فلفل).

بادمجان ها را تا زمانی که نرم و طلایی شوند، حدود ۲۵ دقیقه بپزید و بادمجان ها را پشت و رو کرده و سینی فر را جا به جا کنید. پس از پخت بادمجان ها را از فر خارج کرده و دمای فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید.

در حین پخت بادمجان، در یک تابه بزرگ، باقیمانده روغن زیتون را روی حرارت متوسط اجاق ​​گذاشته، قارچ های خرد شده را اضافه کنید(بپزید تا قارچ ها نرم شوند، حدود ۷ دقیقه).

سیر رنده شده، کمی نمک و پونه کوهی را اضافه کنید(۲ دقیقه دیگر بپزید)تابه را از روی حرارت بردارید. سس پاستا را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

در یک کاسه بزرگ، پنیرریکوتا ، ۱/۴ پیمانه پارمسان ، تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک  و ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید، تا زمانی که مخلوط به طور مساوی ترکیب شود. اسفناج ریخته، با استفاده از یک چنگال آن را مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

مراحل آماده کردن ظرف لازانیا

نیمی از سس قارچ را در کف ظرف مخصوص فر در یک لایه یکدست بریزید.

۴ برش بادمجان را روی سس قارچ قرار دهید و با مخلوط پنیر ریکوتا روی بادمجان ها را کاملا بپوشانید.

۴ برش باقی مانده بادمجان را قرار داده و با سس قارچ باقی مانده، پنیر موزارلا و پارمسان کار را به پایان برسانید.

ظرف را در فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در دمای۳۵۰ درجه گذاشته تا پنیر ذوب شود و لازانیا آماده شود. سپس از فر خارج نموده با سبزیجات تازه تزئین کرده و سرو نمایید.

نکات مهم

بهتر است بادمجان را در حرارت بالا فر کباب کنید. – بادمجان را در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. سپس کنار گذاشته تا خنک شود. بادمجان را برای داشتن بافت بهتر در ظرف فر با حرارت بالا بپزید(بادمجان ها را روی هم قرار ندهید). حرارت فر طعم تمامی سبزیجات را بهتر می کند پس حتما امتحان کنید!

لازانیا با بادمجان در فر کاملا غذای گیاهی است. در کنار آن می توانید از یک بشقاب سبزیجات بیش تر مانند سالاد کلم بروکلی سرو کنید.

نان سیر گزینه ی خوبی برای قرار گرفتن در کنار این ظرف غذای خوشمزه خواهد بود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email