طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

در این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری را آموزش میدهیم.قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوب در فست فودها است که از پیش غذاهای نوین و جدید محسوب می شود. هر چند که همه غذاهای سوخاری دارای کالری خیلی زیادی هستند اما قارچ سوخاری از سالم ترین سوخاری ها محسوب می شود و برای مهمانی ها و مجالس گزینه بسیار مناسبی است و همینطور ترفندی است که میتوانید به وسیله آن به کودکانتان که از خوردن قارچ امتناع میکنند این غذای مقوی را بدهید.

مواد لازم در طرز تهیه قارچ سوخاری

  • قارچ : 500 گرم
  • ماست چکیده : 4 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • آبلیمو : دو قاشق غذا خوری
  • زعفران : 1 قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری و آرد سفید : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری

  • مرحله اول

در طرز تهیه قارچ سوخاری ابتدا قارچ ها را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و کنار می گذاریم و بعد از آن یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و ماست چکیده را به کاسه اضافه می کنیم.

  • مرحله دوم

یادتان باشد که حتما از ماست پر چرب و چکیده استفاده کنید. در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم یکدست شوند.

  • مرحله سوم

سپس قارچ ها را داخل مواد قرار می دهیم و کمی مخلوط می کنیم تا تمام قارچ ها به مایه آغشته شوند. روی درب ظرف یک سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها به خوبی طعم دار شوند.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه کورن داگ پنیری

  • مرحله چهارم

بعد از اینکه قارچ ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم وسپس تخم مرغ ها را در یک کاسه گود می شکنیم و به همراه یک قاشق غذاخوری ماست و آرد سوخاری خوب مخلوط می کنیم تا مانند یک خمیر شل شود.

  • مرحله پنجم

سپس آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه داخل دو ظرف جداگانه می ریزیم و کنار دست مان قرار می دهیم. یک قابلمه گود مانند شیر داغ کن روی حرارت متوسط اجاق گاز داتیس قرار می دهیم و به قدری روغن داخل قابلمه می ریزیم که قارچ ها هنگام سرخ کردن شناور باشند.

  • مرحله ششم

قارچ ها را از کاسه خارج می کنیم داخل آرد سفید می زنیم سپس داخل مخلوط تخم مرغ می زنیم و در آخر داخل آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. به اندازه ای که ظرف جا دار قارچ اضافه می کنیم تا سرخ شوند.

قارچ سوخاری خوش طعم و خوش مزه شما آماده است و میتوانید آنرا با انواع سس از جمله سس تند میل کنید.

                                           نوش جان                                                        

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email