طرز تهیه فرنی بسیار ساده می باشد. فرنی دسری خوشمزه و مقوی است که معمولا سرو آن در ماه رمضان بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. فرنی را میتوانید با آردها و شیرینکنندههای مختلف مانند عسل نیز آماده و سرو کنید. با طرز تهیه فرنی سه رنگ با داتیس همراه باشید.
دستور تهیه فرنی
مواد لازم
آرد برنج ⇐۲ قاشق سوپخوری
شیر سرد ⇐ ۲ لیوان
کره ⇐ به مقدار لازم
شکر ⇐ ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ⇐ ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ⇐۱ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ⇐ ۱ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی باقلوا ساده
طرز تهیه فرنی سه رنگ
ابتدا در یک قابلمه مناسب، آرد و شیر را کاملا حل کنید. سپس قابلمه را روی حرارت کم اجاق قرار داده ومدام مواد را هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن اضافه کنید. مجددا مواد را تا رسیدن به غلظت کافی مرتب هم بزنید.
در مرحله بعد در صورت تمایل کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
پس از رسیدن به قوام کافی، فرنی شما آماده شده است. آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین تزیین کنید.
در صورتی که بخواهید فرنی سه رنگ داشته باشید به شیوه ی زیر عمل کند.
بعداز قوام کافی، فرنی آمادهشده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگ مختلف داشته باشید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک اسفنجی در فر
فرنی زعفرانی
زعفرانی که از قبل دم کردهاید را پیش از سفت شدن فرنی به یکی از ظرفها اضافه کنید. کاملا هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خورد فرنی برود.
فرنی کاکائویی
پودر کاکائو را در ۳ قاشق آب حل کرده و بر روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه گرم شد آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا این سه نوع فرنی با رنگهای زعفرانی و کاکائویی و سفید را میتوانید، به شکل لایه لایه و دلخواه داخل ظروف مخصوص دسر بریزید. تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای ریختن هر لایه از فرنی صبر کنید تا سطح آن کمی بسته شود. بعد رنگ بعدی را اضافه کنید. در این مدت هم لایه های بعدی را هم بزنید تا از بسته شدن روی آنها جلوگیری شود.