آموزش طرز تهیه شیرینی نان خامه ای

در این مطلب طرز تهیه شیرینی نان خامه ای را آموزش میدهیم.نان خامه ای یکی از شیرینی‌های مورد علاقه همه است. مخصوصاً بین ما ایرانی ها این شیرینی تر همیشه جایگاه خاصی دارد. امکان ندارد تا به حال امتحانش نکرده باشید. ریشه و اصلیت این شیرینی  به فرانسه و ایتالیا برمیگردد.نان خامه ای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر می‌کنند.

مواد لازم در طرز تهیه شیرینی نان خامه ای

  • کره: 50 گرم
  • شکر: نصف قاشق چایخوری
  • آب یا شیر : 200 گرم معادل یک لیوان
  • آرد: 125 گرم معادل یک لیوان 
  • تخم مرغ: 4 عدد درشت
  • بیکینک پودر: 1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
  • خامه قنادی : 300 گرم

طرز تهیه نان خامه ای

  • مرحله اول

در طرز تهیه نان خامه ای ابتدا کره ، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت کم  اجاق گاز داتیس مدام هم میزنیم تا کره و شکر ذوب شوند و آب بجوشد.

  • مرحله دوم

در این مرحله وقتی آب به نقطه جوش رسید و چند جوش ریز زد تمام آرد را به یکباره اضافه کنید و خوب و تند تند هم بزنید. تا خمیرنان خامه ای مثل حلوا در ظرف جمع شود.

  • مرحله سوم

بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید تا خمیر یک یا دو ساعت کاملا خنک شود. دقت کنید آرد ازحتما قبل یک الی دو بار به خوبی الک شده باشد.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خورش قارچ

  • مرحله چهارم

در این مرحله فر داتیس را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید .چون موقع گذاشتن خمیر نان باید فر کاملا داغ شده باشد.در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن دستی هم بزنید به طوری که از لختی در بیاید. خمیر آماده شده را با همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی همزدن تخم مرغ ها را کم کم در چند مرحله به خمیر اضافه کنید تا کاملا جذب خمیر شوند.

  • مرحله پنجم

سعی کنید در هر مرحله حدود 3 الی 4 دقیقه تخم مرغ ها را با خمیر هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق میشود.در مرحله آخر هم زدن خمیر هم بیکینک پودر و هم وانیل را اضافه کنید تا هم خمیر کمی پف کند و هم بوی بد تخم مرغ از خمیر گرفته شود.خمیر آماده شده باید روان باشد یعنی نه خیلی سفت و نه خیلی نرم ، بعد آن را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید ، کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان ها را با فشار قیف داخل سینی با فاصله بچینید.

  • مرحله ششم

اگر بخواهید نان خامه ای های بزرگتر درست کنید باید فشار بیشتری به قیف بدهید و یا از ماسوره بزرگتری استفاده کنید.نان خامه ای باید به مدت نیم ساعت با دمای 200 درجه پخته شود و حجمش دو تا 3 برابر شود. نان خامه ای پخته شده باید پوک و توخالی باشد.بعد از سرد شدن ته نان ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.

 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email