آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون

در این مطلب طرز تهیه شیرینی ماکارون که یکی از شیرینی‌های محبوب فرانسوی است را آموزش میدهیم.این شیرینی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تهیه و با انواع کرم‌های مختلف و یا مربا‌های مختلف پر می‌شود.اصلیت این شیرینی فرانسوی است و در اصل از سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود.از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون

  • بادام بدون پوست پودر شده : ۱۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ : ۲ عدد حدود 
  • نمک : مقدار کمی
  • کره : ۱۵۰ گرم
  • پودر شکر :۱۵۰ گرم
  • شکر دانه ریز : ۵۰ گرم
  • پسته پودر شده : ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل : یک قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی : هر رنگی که دوست داشتید از هر رنگ ده قطره

طرز تهیه شیرینی ماکارون

مرحله اول

در طرز تهیه شیرینی ماکارون ابتدا بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسه‌ای بزرگ خوب الک کنید. قطعات درشت را دور بریزید. دو ماده را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

در ابتدا اجازه دهید سفیده های تخم مرغ به دمای اتاق برسند سپس در کاسه‌ای بزرگ همراه با نمک با همزن هم بزندید تا پف کند. شکر دانه ریز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌های کاملا پف و سفت شوند بطوری که وقتی کاسه را وارونه می‌کنید از کاسه بیرون نریزد.

مرحله سوم

 به آرامی پودر شکر و پودر بادام را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بهم بزنید. مخلوط باید کمی هوا داشته باشد و قرار نیست کاملا یکدست باشد .مخلوط ماکارون را داخل کیسه‌ای با ماسوره با قطر یک سانتی‌متر بریزید.

بیشتر بخوانید : اموزش طرز تهیه هوموس یا حمص لبنانی

مرحله چهارم

برای طعم قهوه ,شکلاتی شدن و یا رنگی شدن ماکارون ها ،کافیه پودرقهوه یا کاکائو ویا رنگ خوراکی به مواد و خمیر ماکارون اضافه کنید.

مرحله پنجم

فر داتیس را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۴۰ درجه سلسیوس روشن کنید. اگر فر شما فن دارد توصیه می‌کنیم که حتی الامکان از آن استفاده نکنید.یک ورق نسوز یا صفحه سیلیکونی را داخل سینی فر قرار دهید. با کیسه خامه قطعاتی از مخلوط ماکارون را به شکل مخروط یا حباب توی سینی درست کنید. بین آن‌ها فاصله بگذارید، چون موقع پختن در فر پهن شده و فضای بیشتری را اشغال می‌کنند. 

مرحله ششم

به آرامی سینی فر را چند بار روی کابینت بکوبید تا هر گونه هوایی از داخل آن خارج شود سپس بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا خشک شود و سطح ماکارون صاف و براق شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه کیک اسفناج رژیمی در فر

مرحله هفتم

ماکارون‌ها را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید، درب آن را باز کنید تا هر گونه بخار داخل فر خارج شود و ببندید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید. وقتی که ماکارون‌ها سفت شدند و کمی ور آمدند یعنی آماده اند. 

مرحله هشتم

صفحه سیلیکونی یا کاغذ چرب را از کف سینی برداشته و روی توری خنک کننده بگذارید و بگذارید تا به طور کامل خنک شود. تا خنک شوند ماکارون‌ها را از روی صفحه برندارید، چون اگر کاملا خنک نشوند، شکسته می‌شوند. کره نرم شده را با همزن بزنید تا زمانی که پف شود، سپس به تدریج شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا پف کند و خامه‌ای شود. در این لحظه طعم دهنده را اضافه کنید.

مرحله نهم

 تقریبا نصف قاشق از مواد میانی را روی یک ماکارون بریزید و با ماکارون دیگر را روی آن بگذارید و به آرامی فشار دهید تا به هم بچسبند. این کار را در مورد بقیه ماکارون‌ها هم انجام دهید.ماکارون‌ها را می‌توان فورا مصرف کرد، اما بهتر است به مدت ۲۴ ساعت آن را در یخچال بگذارید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email