طرز تهیه شوید پلو ماهیچه

آموزش طرز تهیه شوید پلو ماهیچه

در این مطلب طرز تهیه شوید پلو ماهیچه را آموزش میدهیم.شوید پلو یکی از خوشمزه ترین پلو های مخلوطی است که با سبزی طعم دار شده است.این پلو مخلوط بدون باقالی و فقط با گوشت میتواند بسیار خوشمزه باشد همچنین این غذا بسیار آسان و خوش طعم  و سالم است.

مواد لازم در طرز تهیه شوید پلو

  • شوید تازه خرد شده   1/5 پیمانه 
  • برنج  3 پیمانه
  •   نمک   به مقدار لازم 
  •  روغن  به میزان لازم
  •  سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ

طرز تهیه شوید پلو

  • مرحله اول

 در طرز تهیه شوید پلو ابتدا برنج را با آب کاملا تمیز میشوییم  و با آب و نمک خیس می کنیم .سپس در یک  قابلمه ی مناسب که بیشتر از نصف آب پر کردیم روی حرارت اجاق گاز داتیس قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن آب دو قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه میکنیم .

  • مرحله دوم

آب برنج شسته شده را که از چند ساعت قبل خیس کرده بودیم  خالی میکنیم و داخل قابلمه آب جوش می ریزیم  و هم میزنیم .بعد از دو دقیقه جوشیدن برنج ها شوید های خرد شده را داخل قابلمه ی برنج میریزیم و با هم زدن کاملا برنج و شوید ها را مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم برنج ها در حالت نیم پز در آب باقی بمانند .

  • مرحله سوم

حدودا  8 دقیقه زمان میبرد که برنج ها به حالت نیم پز در بیایند و با تست کردن و فشار دادن برنج لایه انگشت ها میتوانیم از میزان پخت برنج مطمئن شویم .برنج ها را از روی حرارت برمیداریم و به داخل آبکش میریزیم تا آب برنج جدا شود.برنج را در داخل آبکش خیلی هم نزنید تا برنج ها شکسته و خمیر نشوند.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه پای اسفناج فرانسوی

  • مرحله چهارم

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و با 3 قاشق روغن و ته دیگی که برای این غذا در نظر دارید  تمام ته قابلمه را می پوشانیم. و بعد برنج ها را داخل قابلمه می ریزیم . و روی سطح  برنج ها نصف لیوان آب و نصف لیوان روغن میریزیم و شعله گاز را روی حرارت ملایم رو به پایین قرار بدهید و با دم کنی در قابلمه را میبندیم  و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

  • مرحله پنجم

پخت شوید پلو حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میبرد. برای زیبا تر شدن ته دیگ برنجتان میتوانید از چند شاخه شوید تازه برای زیر سیب زمینی یا نانتان استفاده کنید.

مواد لازم در طرز تهیه ماهیچه

  • ۴ عدد ماهیچه گوسفند، حدود ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
  •  ۳ عدد پیاز متوسط، حلقه شده
  •  ۲ شاخه کرفس، درشت خرد شده
  •  ۱ عدد هویچ، درشت خرد شده
  •  ۴ حبه سیر
  •  ۲ عدد برگ بو
  •  ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  •  ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  •  ۱/۴ قاشق چایخوری زعفران پودر شده
  •  ۱ قاشق چایخوری روغن مایع
  •  ۱ قاشق غذاخوری کره
  •  نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ماهیچه

  • مرحله اول

در طرز تهیه شوید پلو ماهیچه برای پخت ماهیچه ابتدا زعفران را در نصف پیمانه آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا رنگ بیندازد.در یک قابلمه مناسب، روغن و کره را روی شعلهٔ‌ ملایم داغ کنید. نصف پیاز‌ها را در قابلمه بریزید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. ماهیچه‌ها را روی پیاز بچینید.

  • مرحله دوم

ماهیچه‌ها را کمی‌ تفت دهید. سپس کرفس، هویج، سیر، برگ بو و بقیه پیاز را روی ماهیچه‌ها بریزید و دارچین را روی مواد بپاشید.بدون اینکه حتی یک قطره آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و روی شعلهٔ‌ کم ماهیچه را برای حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه بپزید (خودش آب می‌اندازد). در قابلمه را باز نکنید و فقط گاهی تکانش بدهید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خورش ریواس

  • مرحله سوم

حالا، زعفران آب شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. ماهیچه را با در بسته برای حدود ۲ ساعت دیگه روی شعلهٔ‌ کم بگذارید تا کاملا پخته شود. هر نیم ساعت ماهیچه‌ها را جابجا کنید تا یکنواخت پخته شوند. اگر لازم بود کمی‌ آب جوش اضافه کنید.

  • مرحله چهارم

وقتی‌ ماهیچه‌ها در مرحلهٔ جدا شدن از استخوان بودند، آمادهٔ سرو میباشند. در آخر، برگ بو‌ها را دور بیندازید و همراه با شوید پلو سرو کنید.شوید پلو ماهیچه شما آماده است.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email