طرز تهیه سوپ ورمیشل

آموزش طرز تهیه سوپ ورمیشل

در این مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل را آموزش میدهیم.سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که مانند سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن بسیار مفید است. سوپ علاوه بر این‌که به خاطر مواد تشکیل دهنده‌اش برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که حسابی ته دل‌تان را می‌گیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری می‌کند.

مواد لازم در طرز تهیه سوپ ورمیشل

  • هویج : دو عدد متوسط
  • گوجه فرنگی : یک عدد
  • مرغ : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش : یک عدد
  • جعفری : یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری 
  • نمک , زردچوبه , فلفل سیاه : به میزان لازم
  • رشته فرنگی : نصف یک بسته
  • روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری (به دلخواه)
  • روغن : به مقدار لازم
  • پیاز: یک عدد 
  • زنجفیل تازه : مقدار کم ( به دلخواه )

طرز تهیه سوپ ورمیشل

  • مرحله اول

در طرز تهیه سوپ ورمیشل ابتدا  مرغ را به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از گذشت پنج دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از ان خارج کرده و کنار می گذاریم.

  • مرحله دوم

در مرحله دوم  پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم سپس روی حرارت ملایم اجاق گاز داتیس قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.

  • مرحله سوم

بعد از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه مرغ را به صورت ریش ریش یا ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه پیتزا استیک

  • مرحله چهارم

یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه چهار لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.

  • مرحله پنجم

پس از گذشت بیست دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت یک ربع از اضافه کردن گوجه فرنگی سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به سوپ اضافه می کنیم.

  • مرحله ششم

درمرحله آخر نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد . سوپ رشته شما آماده است .میتوانید با جعفری روی سوپ را تزیین کنید سپس سرو کنید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email